close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Sådan ser skaderne på IC4 ud

Ikke mindre end 12 gange siden 2011 har hydraulikpumpen i IC4-togets motor revet sig løs. I de sidste to tilfælde er pumpen faldet igennem togets bundplade, så plade og motordele er faldet på skinnerne. Ing.dk har været på besøg på DSB Klargøringscenter i Kastrup og set nærmere på skaderne.

Kommentarer (2)

Tag til auto ophugger køb 2 ens cvt aksler, tag på værksted, lav nu holder til hydraulik pumpe på togets ramme , lav flanger til motor og pumpe , svejs dem på enderne af cvt der hvor de driver hjulene, skær overskydende aksel af , forkort nu aksler så de passer i lænden fra motor til pumpe svejs dem sammen med er stykke med stråler, måske ikke nødvendigt da nogle cvt tillader længde forskydning . Og nu er der aldrig mere nogle problemer. Pris 2000kr evt kan man få fremstillet cvt til dette formål.

  • 0
  • 3

  • 1
  • 0