Nye fotos i galleriet: Knips en spøjs teknisk løsning og vind en bagsidekop

Når du måske lige om lidt lukker computeren for sidste gang i et stykke tid, hilser af med kollegerne og drager af sted på en tiltrængt sommerferie, så hav lige Bagsiden i tankerne. For skulle du på din vej i det danske sommerland eller på dit skumle hotel i Langbortistan falde over en kuriøs teknisk løsning, som du vil dele med Bagsidens læsere, så husk at sende det til bagsiden@ing.dk. De bedste billeder præmierer vi med vores nye bagsidekop.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Gud alene vide hvor Nikolaj Kyndby Hentzen har opholdt sig siden årtusindskiftet og hvad hans omgangskreds har været, når han ikke har levet sig ind i og at det ligger i tidsånden, at man skal være " on " hele døgnet og det gælder også når man forretter sin nødtørft !

Set i lyset af ovenstående, så må man da bare bekende, at kineserne er geniale når de stiller telefon til rådighed på toilettet, så gæsterne ikke er forhindret i at opretholde forretnings og social online kontakt og ud fra billedet, så ser det også ud til, at de har været snu nok til at vælge en tilpas kort ledning, så røret ikke ender i toilettet ved et uheld.

I mit nuværede hus bruger jeg mobiltelefonen og da det er mindst 20 år siden at jeg har set en af overnævnte telefoner, så tvivler jeg på om de skaffes mere, så i mit nye hus der er på tegnebrættet, bliver det fortsat med mobiltelefonen og så må jeg lære at leve med, at den ved et uheld kan smutte, håber dog ikke det går så galt som hos damen her. 😂 https://people.com/human-interest/woman-re...

  • 0
  • 0

Var der ikke engang en fyr, der døde i en septik-tank eller lignende, da han ville redde en telefon?

Stationære telefoner kan man stadig finde. Jeg har en fra genbrugspladsen siddende ved siden af min computerskærm. Når jeg rækker ud efter den, vælter alt muligt. Den er god at have.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten