close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Kom med op i pylonerne på Storebælt

Storebæltsforbindelsen er i gang med en række forbedringer af brokabler, betalingsanlæg og tunnelen. I den anledning blev pressen inviteret med op i østbroens 254 meter høje pyloner. Se billederne her.

Jeg havde håbet på et IDA-arrangement, ikke bare en billedserie :(

  • 4
  • 0

IDA har i hvert fald tidligere afholdt rundvisning på broen, men jeg kan ikke huske om turen også gik op til toppen.
Jeg undlod dog at tage med da jeg boede i Jylland, og det var ganske tydeligt at folk vest for broen fik lov til at betale to gange broafgift, ud over betalingen for selve arrangementet. Der var jeg godt nok noget skuffet over at IDA ikke fandt en løsning på det problem; f.eks. samle folk op i bus ved sidste rasteplads vest for broen..

  • 0
  • 0

Jeg får højdeskræk bare af at se på billederne.... Puha...... Men ret imponerende at pylonerne er så store at der er plads til en elevator - men på den anden side set - hvordan skulle man ellers kommer derop? Gå op ad kablerne? Gad vide hvor mange der er faldet ned fra at gå på kablerne. Men sikkert ikke nogen, for så har man selvfølgelig en sikkerhedsline sat på. Jeg skal ikke og aldrig derop (tror jeg). På den anden side set er toppen af pylonen jo sikker nok, med de høje betonrækværk.

Puha - det kilder stadig lidt i maven....

  • 1
  • 0