close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Ing.dk fylder rundt: Følg designet gennem 20 år

I dag er det præcis 20 år siden, at Ingeniøren som det første danske nyhedsmedie kunne søges frem på internettes www. Kønt var det ikke. Heldigvis blev det bedre op gennem teenage-årene, og nu hvor sitet er blevet 'voksent', ser det da ganske nydeligt ud. Hvis vi altså selv skal sige det. Du kan bedømme det her:

Jeg kan nu stadigt bedre lide præ 2013 design, hvor debatten var i fokus. Syntes debatten er blevet begrænset meget ved, at man har gemt "seneste debat indlæg" oversigten ned i bunden af siden.

Husker stadigt, at jeg ofte besøgte ing.dk for at se, hvilke interessante debatter der var i gang.
Men det ved I jo nok bedre, om debatten er vokset over årene, eller den er blevet reduceret i.flg. designændringer? :)

Favoritdesignet er nok det anno 2010 - der var masser af dejligt indhold, som var let at overskue :)

  • 4
  • 0

Jeg har aldrig rigtigt været inde på "ing.dk" - jeg har kun set nyheder fra nyhedsmailen "Ingeniøren". Jeg har flere gange tænkt på om der var et egentligt debatforum, men har aldrig rigtigt "fundet det". Men når jeg så ser debatsiden, så synes jeg nok at den kunne være lavet en hel del bedre. Det er jo bare en lang liste - i stedet for som for eksempel på recordere.dk, hvor det er delt op i emner. Dette kunne være byggeri, materialer, rumteknik, bioteknik osv. Samtidigt ser jeg så også at debatten mest kommer fra artiklerne og ikke fra brugere, der opretter et emne, de gerne vil diskutere med ligesindede.

  • 1
  • 0