close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Galleri: Radikalt cykelkoncept giver tørre cykelture

Forestil dig, at du kan sætte dig på cyklen, allerede inden du er trådt ud af døren derhjemme, og først stå af, når du er vel inde på kontoret.

Overstående ideer må i de fleste tilfælde betegnes som meget radikale, og vil kræve et opgør med privatbilismen.
En smuk tanke sikkert, men nok osse temmelig urealistisk inden for nærmeste fremtid.

  • 0
  • 2

Der er et par ting der bliver ved med at irritere mig, ved hele denne cykelmafia.
Når jeg kigger på privatbillismen i fx København vil jeg skyde på at 80% af bilerne er beboere.
Dvs, folk som bor indenfor grænsen af hvor der eksisterer offentlig transport og hvor tingene ligger indenfor cykelafstand.

Alligevel bliver problemet ved privatbillisme ved med at blive fremhævet som folk der kommer "udefra", dvs, folk som komme fra et sted hvor der ikke er offentlig transport (eller meget ringe).

Jeg kører dagligt til Bagsværd i bil. Kommer sydfra og bil vil være eneste måde at komme til et sted, hvor det reelt vil være muligt at tage offentlig transport.

Problemet med privatbillisme er ikke at folk bruger bilen til at komme ind til byen, men at folk i byen bruger bilen til at transportere sig i byen.

Så længe vi kun har politikere der gør alt for at lefle for vælgerene og ikke tør tage fat i problemet kommer der ikke til at ske noget.....

  • 7
  • 3