close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

30 meter sølvnål skal bære Odenses nye stibro

Svært at se hvad vi skal med denne form for ligegyldige projekter, og så skal vi spare 10 mill hist og 20 mill. pist på de unge og de ældre.Så sidder 38 børn og en vikar pædagog og sukker, imens der er 4 unger der råber fra toilettet, " Jeg er færdiiiig".
Jo og det næste bliver en overflødig "letbane" til 1,8 Mia. og et "Supersygehus" til 15 Mia. Suk Sygehus bygges med begrundelse i at den gamle plads ikke har muligheder for at udbygge mere, Suk hvad blev der at det med at bygge i flere etager ????.
Undskylder for Gramatikken.

  • 0
  • 0

Ja så går der Odense i byplanlægningen igen. Forhåbentligt går det lige som så mange andre projekter, at de ikke kan finde finansiering. Hvem skal dog benytte denne bro ? Så længe jernbanen går mellem havn og city vil det aldrig lykkes at samle de to, så stop dog nu!

  • 0
  • 0

Dejligt at se, at de i Odense ta'r de bløde trafikanter alvorligt. Det er dem, der skaber liv i byen, og kan de færdes og komme frem, kommer livet frem - også til Odense havn. Broen tegner til at blive en fremtidig, vital livsnerve mellem Odense city og havn.;-)

  • 0
  • 0