close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Forbrugerelektronik

Læserne: Her er hullerne i DAB-dækningen

Selv om det officielle dækningskort hævder, at DAB-dækningen er god i næsten hele landet, er det ikke, hvad Ingeniørens læsere oplever. Er der også hul i DAB-dækningen hjemme hos dig?

19. sep 2017 18

Eksperter til utilfredse DAB-ejere: Brug radioen rigtigt

Over 150 DAB-brugere har klaget til Ingeniøren over deres DAB-signal. Men det er ikke DAB- og DAB+-signalerne, der er for dårlige, mener Teracom og DR, der står for hver deres del af DAB-nettet.

19. sep 2017 38

Japanere gider ikke snakke med en dum højttaler

Mens amerikanske internetgiganter udvikler højttalere, bygger japanske virksom­heder robotter og hologrammer. Målet er det samme: at skabe styringsplatformen til Internet of Things.

10. sep 2017

Tech-selskaber vil have dig til at overvåge dig selv

Kameraer vinder frem i det, teknologigiganterne kalder ‘det intelligente hjem’. I dag er hvert syvende danske hjem videoovervåget, og hvis det står til teknologiselskaber og alarmvirksomheder, vil andelen stige kraftigt.

9. sep 2017 9

Googles termostatsucces kommer til Danmark – uden termostaten

Nest lancerer overvågningskameraer og røgalarmer i Danmark. Flagskibsproduktet er på vej, men det er kompliceret at gøre en amerikansk termostat dansk, lyder det fra selskabet.

30. aug 2017

A+++ er lagt i graven

EU-landene har nu endeligt godkendt den aftale, der skal gøre det af med den stadigt voksende stribe af plusser på energimærkningen af elektronik.

30. jun 2017 28

Forbundet til skyen: Dansk ovn varmer op til global megatrend

Da ovnproducenten Hounö for et par år siden lancerede en ovn, der kunne fjernstyres fra en pc, var verden ikke klar til det. Men der er sket meget siden. Hounö lancerer nu en intelligent ovn, som via skyen kan modtage og sende data.

27. jun 2017 4

Med den virtuelle virkelighed på vippen

Når du tager et virtual reality-headset på, træder du ind i en ny virkelighed. Referencepunkter forsvinder og sanserne isoleres. Men det kan være mediets svaghed.

4. jun 2017

Prominente udfordrere på vej med ’altid lyttende højttalere’

Både Apple og opfinderen af Android-styresystemet er på vej med nye enheder med indbyggede digitale taleassistenter. De skal udbrede funktioner fra smartphones og computere endnu mere i verden omkring os.

1. jun 2017