close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. Newsletters and emails from Mediehuset Ingeniøren may contain marketing from marketing partners.

Togfonden DK

Artikler (108)

Billig tunnel under Vejle Fjord er bedst for både mennesker og natur

Fordelene ved at føre banen under Vejle Fjord i en tunnel frem for over på en bro er så store - og prisforskellen så lille - at politikerne seriøst bør overveje at bore, anbefaler Vejdirektoratet. Men pengene mangler stadig.

19. maj 2017 39

Kronik: Læg batteri i toget frem for at ændre Aarhus H

17. jan 2017 43

Borgerlige tror på grønne, selvkørende biler - men vil ikke hjælpe på vej

Ikke flere jernbaneskinner. Det er budskabet fra transportordførerne fra Venstre og LA. I stedet skal der satses på miljøvenlige og selvkørende biler. Men grønne teknologier skal ikke fremmes - de kommer af sig selv, mener de.

9. jan 2017 59

Politisk nøl om tog mellem Ringsted og Odense udløser ekstraregning

Nødvendigt med politisk beslutning om at hastighedsopgradere strækningen i efteråret, advarede Banedanmark. Men Transportministeriets ventetid udløser nu en ekstraregning på 30 millioner kroner. Uprofessionelt, lyder kritikken.

6. dec 2016 11

Ejendomskøb til droppede togfond-projekter har kostet 164 millioner

Vejdirektoratet og Banedanmark har allerede overtaget flere ejendomme forud for projekter under Togfonden, som regeringen vil skrotte.

11. nov 2016 10

Nye eltog bliver alligevel ikke den sikre død for lokomotiver og vogne

DSB’s kommende storindkøb af elektriske tog skulle have været enden på lokomotiver og togvogne, fordi der skulle være millioner at spare ved at satse på togsæt i stedet. Men nye undersøgelser får nu DSB til at sadle om.

7. okt 2016 10

Jernbaneforbund: Drop højhastighedstog for at redde Togfonden

Drop timemodel og højhastighedstog og fokuser i stedet på elektrificering. Og find finansieringen ved at slå DSB, Banedanmark og Trafikstyrelsen sammen, foreslår Dansk Jernbaneforbund i nyt oplæg.

29. sep 2016 47

S: Totalt uambitiøs transportpolitik i 2025-plan

Venstre lægger med sin nye 2025-plan op til fortsat at prioritere opgraderinger af landets motorveje frem for den kollektive trafik. Men planen er uambitiøs inden for både vejtrafik og jernbane, siger Socialdemokraternes transportordfører.

30. aug 2016 25

Forligspartier vil gennemtrumfe forsinket togfond uden om regeringen

Regeringen nægter at følge den plan for at redde Togfonden ved at udskyde nogle projekter, som partierne bag Togfonden er enige om. Flertallet er derfor klar til at gennemtrumfe den nye plan i folketingssalen uden regeringens opbakning.

4. jul 2016 13

Togfond-partier enige om at udskyde projekter

Partierne bag den omdiskuterede togfond er ifølge DR Nyheder landet på et samlet udspil, som partierne vil præsentere for regeringen i dag.

1. jul 2016 43