Fokus

Techie

 

Techie #3 er nu udkommet

Avisen er på 32 sider og udarbejdet af Teknologiens Mediehus med støtte fra Teknologipagten.

Techie er en avis med fokus på teknologi og naturvidenskab målrettet skolebørn fra 4. til 6. klasse. Den nye udgave af Techie er en letlæselig, billedbåret, interagerende og underholdende avis, som børn får lyst til at fordybe sig i. Det er en indgangsportal til en verden af læring, sjov og fælles oplevelser. Udover de skrevne ord kan I finde et hav af QR-koder til videoer, opgaver, aktiviteter og eksperimenter, som kan laves i klassen eller derhjemme.

Avisen er ganske gratis, og kan bestilles til levering direkte til skolen her:

Bestil klassesæt

Avisen kan også læses online her eller i vores app, hvor du også kan få artiklerne oplæst.
Download vores app, Ingeniøren i App Store eller i Google Play. Du finder Techie nederst i appen.

Techie #3 har også lærervejledninger til 5 temaer - klik her for at dykke ned i dem

Har du spørgsmål så kontakt techie@ing.dk

Techie #2

Techie #2 udkom i 2021 og kan også læses som e-avis her eller i vores app, hvor du også kan få artiklerne oplæst. Download vores app, Ingeniøren i App Store eller i Google Play. Du finder Techie nederst i appen.

Der er også et katalog med undervisningsaktiviteter og en lærervejledning, som lærere kan bruge til Techie #2 mange temaer. Aktiviteterne er bl.a. forfattet af lærere, der til daglig underviser børn, og der er en bred palet af fag i grundskolen repræsenteret.

Techie #1

I efteråret 2020 udkom avisen Techie først gang. Læs den tidligere udgave her: Techie er også digital - e-avisen kan læses ved at klikke her

Til avisen følger en lærervejledning, som I kan finde her.