close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Selvlærende robotter 106 artikler

Nu begynder robotterne at tænke og lære selv

http://ing.dk/selvlaerende-robotter

Efter årtiers snak om, at robotterne kommer, er de langt om længe ved at blive et almindeligt syn blandt arbejdere på hospitaler og industriarbejdspladser. Teknologispring gør, at de i øjeblikket udvikler sig fra at være samarbejdende til at være selvlærende, og seriøse prognoser peger på, at de i løbet af de kommende 30 år vil blive så almindelige som computere i dag - vel at mærke robotter, som tænker selv, og som kan udføre opgaver helt uden at spørge et menneske.

Multimedia

Seneste nyheder om Selvlærende robotter

Artikler (106)

MIT-rapport: Når robotterne kommer ind, ryger arbejderne ud

Flere robotter fører ikke til bedre jobs og højere løn for industriarbejderne - tværtimod. Det konkluderer en ny rapport fra MIT. Men den amerikanske finansminister tror først, at robotter bliver en trussel om 50-100 år.

6. apr 2017 8

Sværme af militære dronebåde patruljerer på egen hånd

Den amerikanske flådes forskningsenhed er så langt med at udvikle autonome dronebåde, at de i flok og uden direkte overvågning kan patruljere og bevogte et farvand.

17. jan 2017

Etik-professor: Hvis vi giver en robot skylden - hvordan skal vi så straffe den?

Lovgivningsapparatet i EU er i gang med regler for fremtidens robotter. Men hvem har ansvaret, hvis en robot skader mennesker? Dansk etik-professor mener ikke, vi kan give robotter personlige rettigheder.

16. jan 2017 24

Hvordan skal vi konkurrere mod en IQ på 12.000?

Computeren kommer til at udkonkurrere mennesket, i takt med at forbedrede supercomputere og intelligent software gør det for risikabelt at overlade flyveledelse, diagnoser og databehandling til den menneskelige hjerne og dens begrænsede klokfrekvens.

1. jan 2017 16

Nu tager robotterne også job i udviklingslande

Lave lønninger har i årtier sikret produktion af billige varer i udviklingslandene. Men nu overtager robotterne også job i dette skrøbelige arbejdsmarked.

16. nov 2016

Google og Johnson & Johnson udvikler intelligent operationsrobot

Kirurger kan se frem til at få hjælp fra en ny generation af robotter, som ikke blot styrer skalpellen, men også bidrager til lægelige vurderinger.

20. okt 2016

Kunstig intelligens overvinder kampflypilot

Et AI-program har for første gang besejret en erfaren kampflypilot gentagne gange i simulerede luftkampe.

9. aug 2016 10

Sådan kommer du i gang med big data

Virksomhederne skal være gode til at håndtere big data, hvis de skal bruge de nye avancerede teknikker som machine learning og deep learning. Men det kræver en række helt afgørende beslutninger, siger dansk ekspert.

3. jul 2016

VIDEO: Pakke-robot kommer til Danmark i 2017

Med et enkelt tryk på en app kan robotten Starship bringe pakker, når det passer dig. Prisen kan komme helt ned på 6,5 kroner pr. tur. Første test i den virkelige verden er på vej i USA, Storbritannien og Estland. Robotten forventes at komme til Danmark i 2017

13. jun 2016 13

Deep learning ser canceren før radiologen

Lille forskningsdrevet virksomhed bruger deep learning til at finde sygdomme, før mennesker kan se dem. Det kan føre til mindre overbehandling.

7. mar 2016 2