Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Projektværktøjer

20 artikler

Skal overblik og struktur i dit projektarbejde med projektværktøjer

Seneste nyheder om Projektværktøjer

Artikler (20)

Projektledere uddannes i at håndtere det uventede

Et nyt mindset har betydet, at projektledere i den internationale rådgivervirksomhed Atkins i dag tør sige åbent, når projektet ikke går som forventet. Det har øget kundetilfredsheden.

9. maj 2014

Uforudsigelighed gør projektledelse til en krævende disciplin

Globaliseringen har gjort projektledelse langt mere kompleks og uforudsigelig, lyder det fra to projektguruer. Blandt andet har stigende krav fra EU gjort det vanskeligere at styre projekter.

9. maj 2014

projekt:værktøjsdagen 2014: Lyt, lær og plej netværket

Ingeniøren og projekt:netværket er for 6. gang klar med en temadag om projektlederens værktøjer præsenteret af kunder og brugere.

18. nov 2013

Det vigtigste projektværktøj er din hjerne

Innovation i projekter bliver begrænset af vores urhjerner, der fortæller os, at vi bare skal gøre, som vi plejer.

25. okt 2013

Projektværktøjer er på vej i skyen

Halvdelen af alle store virksomheder har implemente-ret hybrid cloud-løsninger om få år, spår en analyse. Det kan betyde, at projektværktøjer bliver meget lettere at arbejde med i fremtiden.

25. okt 2013

Banedanmarks signalprogram: Investering i projektværktøjer kræver grundig research

Investering i nye projektværktøjer kræver ekstremt grundig forhåndsresearch, viser erfaringer fra Banedanmarks signalprogram.

25. okt 2013

Understøt projektledelse med de rigtige værktøjer

Projektledere, projektchefer og indkøbere bringes sammen i et faciliteret forum med fokus på de værktøjer, der understøtter, styrker og udvikler projektledelsen i en verden, der bliver mere og mere kompleks og global.

25. okt 2013

Projektdata bliver tilgængelige på alle platforme for alle aktører

Data i projekter bliver mere og mere tilgængelige på alle platforme for alle stakeholders. Mulighederne for at arbejde hurtigt, præcist og transparent med projektværktøjerne øges med fuld fart.

25. okt 2013

Hos UNOPS bliver projektværktøjerne kraftigt udfordret

I en global, non-profit organisation som UNOPS skal værktøjerne være specialiserede, men især letforståelige, overskuelige og enkle.

25. okt 2013

Postens projektledere fik en rigtig schweizerkniv

Projektlederens arbejde blev nemmere, og organisationen fik adgang til data fra alle kroge af den samlede projektportefølje, da dansk-svenske PostNord fik et fælles projektstyringsværktøj.

18. okt 2013