Status

 • Ing.dk er under ombygning - vi er tilbage mandag med nyt udseende. Henover weekenden er alt vores indhold åbent, men man kan ikke logge ind og debattere.

Profilanalysen 2022

7 artikler

I mere end 20 år i træk har Ingeniøren kåret Danmarks mest attraktive arbejdsplads for ingeniører og ingeniørstuderende. Og i år er ingen undtagelse!

Læs Profilmagasinset 2022 her

Få værdifuld indsigt i, hvordan netop din virksomhed opfattes af landets ingeniører. Imageanalysen afslører, hvordan Danmarks 95 største ingeniørvirksomheder klarer sig inden for kendskab, performance og appel.

Se listen over de 95 største ingeniørvirksomheders image i Ingeniørens Profilmagasin HER

Få adgang til Profilanalysens unikke data og indsigter om din virksomhed - og værdifuld viden for hele ledelsen
Er du en af analysens 95 virksomheder, kan du købe dig adgang til data om din virksomhed og dine konkurrenter, præsenteret personligt af vores analyseafdeling.

Du får bl.a. indsigt i:

 • Hvorfra målgruppen har viden om din virksomhed

 • Hvilke kerneværdier forbindes din virksomhed med

 • Hvad er de underliggende dynamikker bag din virksomheds placering i analysen
 • Kontakt: Dennis Roi Hansen | drh@ing.dk / tlf: 3326 5376

  Seneste nyheder om Profilanalysen 2022

  Artikler (7)

  Brand activism, war-washing og hvorfor ingen virksomheder vil tale om Rusland

  Der er meget på spil for virksomheder og deres image, når de vælger at trække sig fra et marked af politiske årsager. Og nærmest endnu mere, hvis de ikke gør det. Forbrugerne forventer nemlig, at de tager stilling.

  30. jul 2022 4

  Værste image trods historisk stor aktivitet: Stadig for meget 'styrelse' over Banedanmark

  Masser af store projekter, teknologisk udvikling og klimavenlige opgaver, men Banedanmark ligger stadig og roder i bunden af Ingeniørens imageanalyse, Profilanalysen.

  21. jul 2022

  Rådgivere og entreprenører stadigt mindre populære hos ingeniørerne

  Ingeniørvirksomhederne i byggebranchen falder støt ned ad listen i Ingeniørens Profilanalyse, selvom der knap findes et mere klassisk ingeniørområde. En rådgiver mener, at ovenstående citat kendetegner branchen, og flere fra branchen bekræfter det ved ikke at ville udtale sig.

  5. jul 2022 1

  Er I klar til nyudklækkede ingeniører: Læs, hvad de selv finder attraktivt

  Flere virk­somheder har fået øjnene op for, at deres eneste mulighed for at vækste er ved at ansætte eller ­gøre sig lækre over for de studerende, der lige om lidt rykker ud på arbejdsmarkedet.

  1. jul 2022

  Højdespringer i Ingeniørens Profilanalyse: Klassens frække dreng er blevet voksen

  Bavarian Nordic har lagt hånden på kogepladen et par gange, men satser på, at ny fremtidsplan vil give selskabet færre brandvabler og folket flere antistoffer.

  10. jun 2022

  Ingeniørerne har talt: Lego er landets mest attraktive arbejdsplads

  For første gang i 22 år er det ikke Novo Nordisk, der ligger i toppen i Ingeniørens Profilanalyse. Denne gang har Lego sendt Novo Nordisk ned på en andenplads, mens Grundfos får tredjepladsen.

  9. jun 2022 1

  Hvilke danske ingeniør-arbejdspladser har det stærkeste image?

  I over 20 år har Ingeniøren kåret Danmarks mest attraktive arbejdsplads for ingeniører og ingeniørstuderende - og igen i år har vi brug for din hjælp!

  23. mar 2022