Ingeniøren Profil

PROFILANALYSEN 2020

For 20. år i træk har Ingeniøren kåret Danmarks mest attraktive arbejdsplads for ingeniører og ingeniørstuderende. Få værdifuld indsigt i, hvordan netop din virksomhed opfattes af landets ingeniører. Imageanalysen afslører, hvordan Danmarks 111 største ingeniørvirksomheder klarer sig inden for kendskab og performance.

Virksomhedernes image blandt Ingeniører

Vil du se hele ranglisten?

Download hele ranglisten her eller læs hele det nye Profilmagasin her

Hør hvordan Rambøll arbejder med employer branding

HR direktør Lena Kjær fortæller i dette interview, hvordan Rambøll blandt andet brugte et nyt barselstiltag til at kommunikere kultur, ledelse og work-life-balance. Alle nogle af de vigtigste parametre i Profilanalysen, når ingeniørerne vurderer en virksomheds performance.

Få adgang til Profilanalysens unikke data og indsigter om din virksomhed

Værdifuld viden for hele ledelsen
Er du en af analysens 111 virksomheder, kan du købe dig adgang til data om din virksomhed og dine konkurrenter, præsenteret personligt af vores analyseafdeling. Du får bl.a. indsigt i:

 • Hvorfra målgruppen har viden om din virksomhed
 • Hvilke kerneværdier forbindes din virksomhed med
 • Hvad er de underliggende dynamikker bag din virksomheds placering i analysen
 • Kontakt: Kamilla Vennevold | kav@ing.dk / tlf: 28 91 09 37

  Logo for deltagende virksomheder

  Seneste nyheder om PROFILANALYSEN 2020

  Artikler (8)

  Ukendt succesfirma genskaber fordums tele-hub

  Nordjyske RTX har så stor succes med at designe, udvikle og producere trådløse kommunikationsløsninger, at de har ansat 100 nye medarbejdere på få år og ryger hele 44 pladser i vejret.

  27. jun 2020

  Da samfundssindet greb industrien

  Danske industrivirksomheder har lynhurtigt omstillet produktionen til alt fra håndsprit til respiratorer. Indsatsen i krisen har været stor, men næste gang skal der være bedre styr på data.

  15. jun 2020

  Det tager 36 timer og 7 prototyper at udvikle et nyt værnemiddel

  En af de virksomheder, der har formået lynhurtigt at udvikle et værnemiddel, er Grundfos. Efter blot 36 timers 3D-printning stod de klar med en prototype, der allerede er taget i brug af det danske sundhedspersonale.

  14. jun 2020

  Hvis danske virksomheder var fodboldklubber, ville Novo Nordisk være de studerendes Real Madrid

  Alle kender Real Madrid, ligesom alle kender de gamle, hæderkronede virksomheder – og så forstår de at brande sig som klimavenlige og bæredygtige. Derfor optager de pladserne på de ingeniørstuderendes top-10, mener eksperter.

  12. jun 2020

  Førende virksomheder: Corona kradser i lakken

  Vi har spurgt de bedste placerede ingeniørvirksomheder i årets Profilanalyse, hvordan coronakrisen har påvirket dem. Og selvom krisen kan mærkes over hele linjen, er der både nye muligheder, langsigtede nye arbejdsmetoder og et fortsat fokus på klimaet at spotte hos virksomhederne øverst på imagelisten.

  9. jun 2020

  Ledelsesansvar, tekniske kompetencer og et stærkt sammenhold lokker i Forsvaret

  Bjarke Pedersens job som våbenteknisk officer kan bedst sammenlignes med en projektleders, fordi det kræver overblik, bred forståelse af arbejdsopgaver og evnen til at motivere sit team. Risikoen for at blive sendt i krig vurderer han til gengæld til noget nær nul.

  3. jun 2020

  Danfoss køber hjerner og hjerter

  Danfoss har en strategi om at være nummer et eller to i verden på sit felt. Strategien drives af globale megatrends, og opkøb af virksomheder er et fast middel til at nå målet. Der er forskel på at købe små og store teknologivirksomheder, men fælles er, at det ikke bare er hjernen og ideerne, Danfoss køber, det er også medarbejdernes hjerter.

  29. maj 2020

  Ingeniører kårer for 20. gang i træk Novo Nordisk som landets mest attraktive arbejdsplads

  I medgang og modgang har de danske ingeniører elsket Novo Nordisk gennem alle de 20 år, Ingeniøren har udgivet sin årlige Profilanalyse. Læs vinderinterviewet med medicinalkoncernens CEO, Lars Fruergaard Jørgensen.

  28. maj 2020