HI-messe

18 artikler

HI 15 samler dansk industri

Herning Industrimesse er Skandinaviens største og finder sted i Messecenter Herning fra tirsdag 22. til torsdag 24. september 2015. På messen kan man opleve omkring 550 udstillingsstande samt konferencer og produktdemonstrationer.

Seneste nyheder om HI-messe

Artikler (18)

Ny robot plukker og skruer i tæt samspil med mennesker

I jagten på løsninger, der kan opretholde arbejdspladser i produktionen i Danmark, har Robotteknologi på Teknologisk Institut udviklet fleksible ‘robothjælpere’ til operatørerne.

24. sep 2015

Se og rør ved fremtidens teknologi på Technomania

IDAs event på HI-messen torsdag bliver et bombardement af robotter, flyvende insekter, Internet of Things, virtual reality og 3D-print. Samtidig bliver det et mødested for en diskussion af den teknologiske fremtid.

23. sep 2015

Grundfos i nyt forsøg: Mobil robot samarbejder med logistikrobot

Grundfos har taget de første skridt mod at forløse potentialet i mobile robotter. Visionen er at få to robotter til at arbejde sammen om logistik og montage.

23. sep 2015

It-sikkerhed er den største udfordring ved Industri 4.0

Alt for mange virksomheder er ikke opmærksomme nok på at beskytte deres produk­tion, lyder det fra to af HI-messens it-eksperter.

22. sep 2015

HI Messe: Selvkørende robot vinder Automationsprisen 2015

Den odenseanske virksomhed MiR fik i dag overrakt Automationsprisen 2015 af statsminister Lars Løkke Rasmussen på industrimessen HI 15 i Herning.

22. sep 2015

Svejsere får hjælp af avanceret østrigsk robot

Hurtigere kommunikation muliggør intelligent svejse­udstyr, som selv kan autokorrigere svejsningen undervejs. Samtidig kan svejsedataene tilgås fra en browser et helt andet sted på kloden.

22. sep 2015

Næste generation industrirobotter vil køre rundt iblandt os

Industrirobotterne har forladt sikkerhedsafskærmningen. Næste skridt bliver mobile, intelligente industrirobotter, der færdes blandt os på produktionsgulvet.

21. sep 2015

Opsvinget starter på HI-messen

4. sep 2015

3D-sensor direkte fra kassen

Trispector 1000 fra Sick er en billig 3D-sensor, der stort set kan tages lige ud af pakken og anvendes.

4. sep 2015

Postbudsrobot reducerer logistikspild

En mobil robot kører postkørsel mellem varelager og produktion hos brændeovnsproducenten Scan. Det mindsker spildtid ved ikke-­værdiskabende logistik­opgaver.

4. sep 2015