Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Digitale assistenter

4 artikler

Tal med din virtuelle assistent

Ingeniøren sætter fokus på de virtuelle digitale assistenter, der er opstået i krydsfeltet mellem teknologier som talegenkendelse, deep learning og tekst-til-tale. Assistenterne skal gøre det muligt for os at bruge naturligt sprog, når vi vil styre hjemmet, shoppe og søge information og har potentiale til fundamentalt at transformere den måde, vi tilgår vores elektronik på.

Seneste nyheder om Digitale assistenter

Artikler (4)

Prominente udfordrere på vej med ’altid lyttende højttalere’

Både Apple og opfinderen af Android-styresystemet er på vej med nye enheder med indbyggede digitale taleassistenter. De skal udbrede funktioner fra smartphones og computere endnu mere i verden omkring os.

1. jun 2017

Derfor er din fremtidige digitale butler en kvinde

Version2 En personlighed og et navn gør det nemmere for brugere at forholde sig til virtuelle assistenter. Men hvorfor taler de alle sammen med kvindestemme?

11. mar 2017

Snart vil du bede din virtuelle assistent købe ind

Version2 Tænd lyset med stemmen, og køb ind med en tekstbesked. It-giganter og analytikere udpeger virtuelle assistenter styret af naturligt sprog som det næste paradigmeskift i vores omgang med teknologi.

3. mar 2017

Digitale Amazon-assistenter shoppede dukkehuse efter lyd fra tv-indslag

Version2 En seksårig texaner har uforvarende udløst en kædereaktion af ufrivillige dukkehus-indkøb.

9. jan 2017