Revolutioner dit datacenter med flash lagring

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Hvilke nye muligheder giver det at bygge datacentre uden harddiske? Det kan du blive klogere på i dette webinar.

Forestil dig et storagesystem uden harddiske med en latency under 1 ms. Et system der har kapacitet nok til at kunne erstatte alle dine eksisterende disksystemer.

Mens servere og netværk er blevet hurtigere og billigere, har lagring i lang tid ikke fulgt den samme udvikling, men derimod blot været en voksende udgift uden forbedringer siden 1956. Det har ændret sig med introduktionen af flash storage.

På webinaret

Jesper Stein Sandal vil sammen med Johnny Dahlberg fra Pure Storage og Thorkil S. Hansen fra Cloudiio komme ind på følgende emner:

  • Smart overvågning og administration af datacentre fra din telefon.
  • Hvordan du implemenenterer Microsoft SQL optimalt på dit flashbaserede datacenter.
  • Den helt nye NAND generation af storage, som giver mulighed for 1,6 PetaByte på 4U.

Værter

Jesper Stein Sandal: Journalist på Version2 og fast vært på webinarer om it.

Johnny Dahlberg: Systemingeniør fra Pure Storage. Han vil forklare, hvordan at deres systemer integrerer med bl.a. VMware og Microsoft Virtual Server.

Thorkil S. Hansen: Direktør i Cloudiio med over 25 års erfaring med som storage entreprenør. Han vil fortælle om, hvordan du kan optimere dine applikationer og lette administrationsopgaven ved en flash-baseret storage løsning.

Webinaret er sponseret af Cloudiio og Pure Storage og produceret i samarbejde med Version2.