close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
Sponseret indhold

Få Danmarks nok billigste forsikringer

Er du træt af, at betale alt for mange penge til dit forsikringsselskab? Hos IDA-forsikring er der ingen aktionærer, som skal have udbetalt et overskud. I stedet bliver overskuddet fordelt blandt medlemmerne.

Illustration: AntonioGuillem/Bigstock

Billig forsikring

Hos IDA-forsikring bliver overskuddet fordelt blandt medlemmerne, fordi der er ingen aktionærer som skal have udbetalt et overskud. Det betyder, at IDA-forsikring tilbyder nok Danmarks billigste forsikringer.

Generelt er IDA-forsikrings medlemmer bedre til at køre bil, og passer markant bedre på deres hus end gennemsnittet af befolkningen. Eftersom overskuddet bliver fordelt blandt medlemmerne, betyder det, at IDA-forsikrings priser på indbo- og ulykkesforsikringer er blandt Danmarks laveste. Samtidig er prisen på bilforsikringer også faldet de seneste tre år i træk.

For at kunne benytte IDA-forsikring skal man være medlem af IDA. Er man studerende, kan man være gratis medlem det første år, mens man som erhvervsaktiv får de første tre måneder gratis. Foruden adgang til billige forsikringer får du som IDA-medlem en lang række fordele - herunder adgang til over 2.500 arrangementer i hele landet og karriererådgivning til alt fra løn og karriere til stress og barsel.