Kortlægning af Huaweis rolle i det danske telenet: Er der en kinesisk nål i høstakken?

TDC har været i skudlinjen i debatten om kinesisk udstyr i det danske telenet. Kinesiske Huawei leverer imidlertid til alle fire teleoperatører – men at påvise et problem ved det er som at finde en nål i en høstak.

18. jan 2019 6

På Christiania har de hacket sig til styr på varmen

Holdet bag Christianias ‘nabo­varmeprojekt’ har med hackede varmemålere, open source, kinesiske mikrochips og opfindsomhed løftet fristadens varmeforsyning ind i det 21. århundrede.

11. feb 2018 10

Farvel til tastatur og mus - goddag til mixed reality

SERIE: Mixed reality vil revolutionere måden, vi interagerer med den digitale verden på. Det kan fjerne vores behov for at bruge mus, tastatur og endda skærme inden for få år.

19. sep 2017 5

Blockchain er på vej - og bankerne er ved at vænne sig til tanken

Blockchain-teknologien vil langsomt kravle ind i flere applikationer, før den ændrer finanssektoren og er moden omkring år 2025, lyder udmeldinger fra finansfolk.

21. nov 2016 14

Ing.dk kom først – lige fra den spæde start

Det begyndte som et eksperiment, et ønske om at komme først. Siden voksede det sig kønnere og overhalede pludselig sin forgænger indenom. Og selv om det nu fylder 20 år, er det langtfra færdigt med at udvikle sig. Vi taler om ing.dk – Danmarks første nyhedssite på nettet.

24. dec 2014 4