Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Spørg Fagfolket: Er kapsler med fiskeolie lige så nyttige som fisk?

En læser vil gerne høre, om omega-3-kapsler er en god substitut for rigtig fisk, da undersøgelser har været skeptiske. Professor fra DTU Fødevareinstituttet kigger på tingene.

13. maj 2019 15

Spørg Fagfolket: Når der overhovedet noget koffein med ud i en espresso?

Det går hurtigt at lave en espresso, og eftersom det tager tid at trække koffein ud, betyder det så, at der næsten ikke er noget koffein i espresso. Det svarer Copenhagen Coffee Lab på.

30. mar 2019

Spørg Fagfolket: Er æggehvider ernæringsmæssigt ligegyldige?

Er æggehvider andet end luft og ligegyldig smag? Det svarer ernæringsforsker fra KU på.

4. okt 2018 13

Spørg Scientariet: Hvordan ved en gærcelle, om den er alene?

En læser interesserer sig for ølbrygning og den mængde næring, som gærcellerne spiser undervejs. Men forholder gærcellen sig til, om der er andre celler til stede? Det svarer to professorer i systembiologi på.

23. aug 2018

Spørg Scientariet: Kan lakridsbolsjer holde mig vågen?

En læser syntes bedre at kunne holde sig vågen til forelæsningerne på Tyrkisk Peber. Hvordan kan det være? Det svarer søvnforsker på.

20. dec 2017 2