Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Disse problemer pulveriserer vi i 2018

Genstridige signalcomputere, teknisk forskning som sakker bagud og en sundhedsplatform med børnesygdomme. Der er masser at tage fat på i det nye år. Heldigvis er løsningerne nærmest lige ved hånden.

3. jan 2018 4

Tysk styrelse ser ingen problemer i at kopiere fra Monsantos rapport

Den tyske miljøstyrelse reagerer nu på anklagerne om direkte afskrift fra Monsanto i forbindelse med en rapport til EU. Ifølge styrelsens formand er det helt naturligt, at de kopierer hovedpointerne fra andre undersøgelser på området - også fra Monsantos egen gruppe GTF.

27. sep 2017 1

Eks-ansatte: USA’s energiministerium er ved at selvdestruere

Ministeriet, som forhindrer plutonium i at ende i en beskidt bombe og sørger for, at Tesla får den nødvendige støtte til at producere biler, befinder sig angiveligt på randen af kaos, efter at Trump-administrationen har taget over.

1. aug 2017 11

Ti Nordsø-millioner uddeles til miljøvenlig olieproduktion

I forlængelse af Nordsøaftalen kan virksomheder og universiteter frem til 6. oktober søge om at få del i de første 10 ud af 100 mio. kr. afsat til forskning i miljøvenlig og energieffektiv produktion af olie og gas.

18. jul 2017 6

EU: Vi skal finde over 75 mia. kr. til at bygge fusionsreaktor færdig

Hvis fusionsreaktoren Iter skal levere sit første plasma i 2025, er der ikke plads til uforudsete udgifter og hændelser. En margin på 24 måneder burde indregnes, mener både EU og USA.

20. jun 2017 41

Ekstraregning på den internationale fusionsreaktor: 89 mia. kr.

Det vil koste Europa 40,3 mia. kr. i perioden 2021-2035 at bygge Iter fuldt færdig. Danmarks andel heraf er over 800 mio. kr.

19. dec 2016 18

Energi-iværksættere må gå tiggergang hos 10 til 50 investorer

Ny analyse sætter spot på energiteknologi-virksomheders problemer med at tiltrække privat kapital til udvikling af virksomhedens produkter. Nyttige konklusioner for EUDP-bestyrelse, siger formand.

1. nov 2016 2

Fusionsreaktoren Iter er havnet i ny omkostningskrise

Uafhængigt ekspertpanel bakker op om ny tidsplan, men endnu en udsættelse af fusionsforsøg med deuterium og tritium truer, med mindre parterne finder yderligere 35 mia. kr.

2. maj 2016 5