Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Amerikansk undersøgelse: Dele-løbehjulet udleder mere CO2 end bussen

Ny undersøgelse fra USA viser, at elløbehjul belaster miljøet mere end en række andre transportformer. I to ud af tre tilfælde udleder en tur på elløbehjulet mere CO2 end alternativet.

5. aug 2019 76

Løbehjul kommer til Aarhus: Nyt udlejningskoncept skal afværge kaos som i København

I løbet af april flytter 150 elektriske løbehjul ind i Aarhus, hvor kommunen har indgået et samarbejde med virksomheden Voi, der også udlejer løbehjul i København – men aarhusianerne håber at undgå løbehjul, der flyder i gaderne.

3. apr 2019 2

Hør ugens podcast: Ulovlige el-løbehjul og skrøbelige koralrev

Løbehjulsfirmaer er endt i et juridisk slagsmål med Københavns Kommune, fordi løbehjulene bliver udlejet ulovligt fra offentlige arealer.

8. mar 2019 5

USA: Over 1.500 er kommet til skade på el-løbehjul

El-løbehjul er kommet til Danmark, men i USA, hvor de har været tilgængelige siden 2017, er over 1.500 mennesker kommet til skade på køretøjerne.

13. feb 2019 13