LinkedIn: Forfør din fremtidige arbejdsgiver med din profiltekst

Nutidens jobsøgere bør investere tid i deres LinkedIn-profiler. Det kan styrke dine chancer for at blive headhuntet og hive dit drømmejob i hus.

18. jan 2018

Du kan ikke bare kopiere dit CV over på LinkedIn

Selv om LinkedIn går for at være verdens største CV-database, kan du ikke bare direkte copy-paste dit CV til den verdensomspændende hjemmeside.

26. jun 2017

Sådan undgår du LinkedIns fotofælder

Det er ikke nok at undgå feriebilledet fra poolen eller vinderbilledet fra amatørcykelløbet. Dit LinkedIn-foto skal understrege, at du er professionel i dit job. IDAs LinkedIn-ekspert guider dig til det gode LinkedIn-portræt.

21. dec 2016

En håndfuld gode råd, der giver dig mere opmærksomhed på LinkedIn

Sorteringen af søgeresultater på LinkedIn er langtfra tilfældig. Der er en simpel metode, som er effektiv til at ligge i top hver gang.

26. jan 2016

Skal du også være astronaut? Eller: Sådan får du dine drømme til at gå i opfyldelse

Marianne Køpke

Jeg har med glæde fuldt med de sidste par dages udsendelser om Andreas Mogensen, der siden sin barndom har drømt om at blive astronaut – og som alle ved, i dag den 2.9.2015 er sendt afsted som den ...

Fik du min mail på LinkedIn?

Abelone Glahn

Illustration: RAKA ”Fik du min mail på LinkedIn? ”, spurgte jeg forleden en ung kvinde, som jeg ikke var forbundet med på LinkedIn en-til-en, da jeg mødte hende ved en konference. Jeg havde fundet...

Brug LinkedIns jobagenter og del opslag i dit netværk

Abelone Glahn

Et par gange om ugen tikker der nogle ganske specielle mails ind hos mig fra LinkedIn: De indeholder som regel 1-4 jobopslag, som jeg ikke selv har tid til at finde, eller som jeg har overset de ga...

Passive jobsøgere bliver opdaget på LinkedIn

40 procent af de ingeniører, der ikke er aktivt jobsøgende, er blevet tilbudt job via det sociale medie.

22. maj 2013

Sådan bruger du LinkedIn i din jobsøgning

LinkedIn og Twitter bliver gransket, når en kommende arbejdsgiver skal finde den rette ansøger. Læs her chefkonsulent Mary Kobias gode råd til, hvordan du aktivt kan bruge din virtuelle profil i jobsøgningen.

18. jan 2013