Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Er du “Arbejdsløs” på LinkedIn?

Abelone Glahn

Ingeniøren genudgiver løbende de bedste karriere artikler, der med tiden har vist sig relevante for vores læsere. Denne artikel blev oprindeligt udgivet: 10/01-2014 Skal man i sin overskrift/headl...

Grønne opgaver forsvinder i sundhedsreformen

Regionernes arbejdsopgaver inden for energiomstilling, klimatilpasning og cirkulær økonomi bortfalder i regeringens reform, der ellers ønsker at overføre regionernes arbejdsopgaver til kommuner og stat.

7. feb 2019 3

Ingeniør skal stå i spidsen for stormomsust A-kasse

Akademikernes A-kasse har netop valgt IDA-formand Thomas Damkjær Petersen som ny formand. En af hans første opgaver bliver ansættelsen af en ny direktør »som ikke slår ud med armene,« lyder det fra den nyvalgte A-kasseformand.

4. jan 2019 10

6 måder at skræmme HR- og rekrutteringsfolk væk

Lige så vigtigt det er at imponere, lige så afgørende er det, at du ikke skræmmer arbejdsgivere væk, når du er på jobjagt. Jobfinder leverer tips til, hvordan du undgår at afskrække HR-afdelingen fra at ansætte dig.

9. nov 2017

Antallet af unge ledige ingeniører stiger trods job i provinsen

Flere år i træk har en voksende andel unge ingeniører stået uden for arbejdsmarkedet. Skylden tilfalder både de nyuddannede selv, som kun vil arbejde i de store byer, og virksomheder, der langt overvejende søger erfarne folk.

18. apr 2017

Sådan skriver du en god jobansøgning

Der er ikke er nogen facitliste til, hvordan du kan skrive en god ansøgning. Alligevel får du her 7 råd til, hvordan du skriver dig til samtalen på det job, du søger

27. sep 2016

Ledigheden falder blandt ingeniører

De seneste tal fra Akademikernes ledighedsstatistik viser et fald i ledigheden blandt ingeniører. Samlet set stiger ledigheden blandt akademikere.

30. maj 2016

IBM Danmark gennemfører større fyringsrunde i dag

Et nyhedsbrev fra personaleforeningen hos IBM Danmark afslører større fyringsrunde hos it-giganten.

30. mar 2016

DTU Miljø fyrer otte medarbejdere

De berørte medarbejdere fik i går besked om, at de kan forvente en fyreseddel om 14 dage. Årsagen er regeringens nedskæringer på forskningsområdet. Fyringer på andre DTU-institutter kan være på vej.

26. nov 2015

Highjump Software fyrer knap hver fjerde medarbejder

Ændret virksomhedstrategi forårsager massefyring i it-virksomheden. Fremover skal virksomheden indgå i en fælles global organisation.

11. nov 2015