Hvordan får jeg min leder til at give mig efteruddannelse?

Find tre gode argumenter for, hvordan din faglige udvikling kan blive til gavn for virksomheden, lyder et af rådene fra Jobfinders karrierepanel.

19. jun 2013

Hvordan bliver jeg leder?

Tre ud af fire ledere rekrutteres internt i virksomheden, så det er et godt sted at begynde, råder Jeanette Svendsen fra Jobfinders karrierepanel i sit svar.

12. jun 2013

Hvad er den hyppigste fyringsgrund?

Hvor let er du at lede? Det opfordrer Edith Kahlke i sit svar fagspecialister til at tænke over, for ofte er det manglende samarbejdsevner, der fører til fyring.

22. maj 2013

Hvordan holder jeg modet oppe under min jobsøgning?

Som jobsøger er det vigtigt sideløbende at have gang i aktiviteter, som fylder dig med energi, og hvor du oplever, at du præsterer, lyder rådet fra Jeanette Svendsen fra Jobfinders karrierepanel.

2. apr 2013

Hvad kan man gøre, når virksomheden varsler fyringsrunde?

En fyring skal altid være saglig, og man kan prøve at sikre sig, at man i sin kontrakt har en aftale om hjælp til videre jobsøgning og evt. godtgørelse, lyder rådet fra Line Sjøntoft Frederiksen, IDA.

12. mar 2013

Skal jeg som nyuddannet tage et hvilket som helst job?

Det er altid bedre at vise at du er, eller har været i beskæftigelse, end at der er tomme huller på dit CV, råder Edith Kahlke fra Jobfinders karrierepanel.

25. feb 2013

Hvad lægger virksomhederne vægt på, når de ansætter?

Matchet med virksomhedens kultur og værdier og en genuin interesse og motivation for jobbet er en forudsætning, når virksomhederne ansætter.

21. feb 2013

Hvordan kan jeg bruge mit netværk til at få et job?

Edith Kahlke, erhvervspsykolog giver svar på hvordan man bruger sit netværk i jobsøgningen.

18. feb 2013

Jeg kan ikke stole på min chef - hvad gør jeg?

Det gælder om at få afklaret med sin chef, hvilke forventninger han har til én, og inddrage sine kolleger, så man ikke står alene med sine frustrationer, råder karrierekonsulent Jeanette Svendsen.

12. feb 2013

Hvordan forbereder jeg mig til jobsamtalen?

Hvordan finder du ud af noget om den arbejdsplads og de mennesker, du skal møde til den kommende jobsamtale?

23. jan 2013