25 år som ejerleder: Iværksætter genbesøger sit livsværk

Civilingeniør Ulrik Danneskiold-Samsøe har skrevet en grundig og nuanceret fortælling om sin virksomhed, hvor der er blevet plads til både op- og nedturene.

10. apr 2021

Uligheden mellem kønnene viser sig stadig i lønstatistikken hos IDA-medlemmer

Det er kampdag, og der er fortsat meget at kæmpe for, når det kommer til lønforskellen mellem mandlige og kvindelige IDA-medlemmer.

8. mar 2021 5

MeToo har ramt ingeniørerne: "Min krop blev sammenlignet med side-9 pigen"

IDA-undersøgelse afslører, at hver femte kvinde er blevet udsat for seksuelle krænkelser inden for det seneste år. »Vi skal dette uvæsen til livs,« lyder det fra IDA-formand.

8. feb 2021 16

Hjemmearbejde kan spare op til 1 mio. ton CO2

Hjemmearbejde hver eneste dag er måske ikke ønskescenariet for specielt mange danskere, men det kan gøre underværker for klimaaftrykket, viser en ny analyse fra IDA.

26. okt 2020 13

Industriens Mænd Mener…

Poul-Henning Kamp

Jeg vil gerne starte med at takke Dansk Industri for deres "2030-Plan", det dejligt ikke at skulle sammenstykke et billede af 10 sekunder "sound-bites". Man opdager hurtigt at det er en plan der e...

Få bedre resultater: Fire tip til at sove godt

En god nattesøvn er afgørende for dine præstationer på arbejde og på hjemmebanen med familien. Derfor giver Jobfinder dig fire råd til at sove bedre.

21. aug 2017

Karriererådgiver: Husk dig selv og dine drømme

Balance er vigtigt for at have et godt familie- og arbejdsliv. Karrierekonsulent i IDA opfordrer alle til at skabe bedre balance i deres hverdag og øge deres livskvalitet.

4. jul 2017

Nu er det bevist: Sex gør dig bedre på jobbet

God sex giver god arbejdsindsats. Det viser et forskningsresultat fra Oregon State University. Så hvis dine chefer forstyrrer dig i din fritid, er de selv ude om, at du præsterer dårligere

10. mar 2017

Danskerne: Mænd skal tvinges på barsel

Et flertal af danskerne er klar til at tvinge mænd hjem og passe deres små arvinger. Men toplederne siger nej. IDA og Prosa er på danskernes side

15. sep 2016

Vær glad for din depression efter ferien

Føler du dig træt og uoplagt efter ferien, så er her tre tips til, hvordan du kommer ovenpå igen.

6. sep 2016