Industriens Mænd Mener…

Poul-Henning Kamp

Jeg vil gerne starte med at takke Dansk Industri for deres "2030-Plan", det dejligt ikke at skulle sammenstykke et billede af 10 sekunder "sound-bites". Man opdager hurtigt at det er en plan der e...

Få bedre resultater: Fire tip til at sove godt

En god nattesøvn er afgørende for dine præstationer på arbejde og på hjemmebanen med familien. Derfor giver Jobfinder dig fire råd til at sove bedre.

21. aug 2017

Karriererådgiver: Husk dig selv og dine drømme

Balance er vigtigt for at have et godt familie- og arbejdsliv. Karrierekonsulent i IDA opfordrer alle til at skabe bedre balance i deres hverdag og øge deres livskvalitet.

4. jul 2017

Nu er det bevist: Sex gør dig bedre på jobbet

God sex giver god arbejdsindsats. Det viser et forskningsresultat fra Oregon State University. Så hvis dine chefer forstyrrer dig i din fritid, er de selv ude om, at du præsterer dårligere

10. mar 2017

Danskerne: Mænd skal tvinges på barsel

Et flertal af danskerne er klar til at tvinge mænd hjem og passe deres små arvinger. Men toplederne siger nej. IDA og Prosa er på danskernes side

15. sep 2016

Vær glad for din depression efter ferien

Føler du dig træt og uoplagt efter ferien, så er her tre tips til, hvordan du kommer ovenpå igen.

6. sep 2016

Til jobbet jer skiller

17 tegn på, at dit parforhold er ved at gå i stykker på grund af dit arbejde.

30. aug 2016

Du bruger din weekend forkert

Ti gode råd til, hvordan du skal bruge din weekend, så du får mest ud af den - og er mest frisk til jobbet mandag. Du får svært ved at klare nr. fem.

26. aug 2016

Homoseksuelle tør ikke være åbne på jobbet

To ud af fem homoseksuelle, biseksuelle eller transkønnede oplever ikke, at de kan være åbne omkring deres seksualitet på arbejdspladsen. Helt uacceptabelt, lyder det fra formanden for Ansattes Råd i IDA.

19. aug 2016

1 million danskere holdt ikke tre ugers sommersferie

Knap 1,1 million danskere holder mindre end de tre ugers sammenhængende ferie, de er berettiget til. Og over en tredjedel af alle på arbejdsmarkedet når ikke at holde deres ferie i år.

18. aug 2016