Ugens debat: Prøv med et familievisum

Læserne er enige: Reglerne skal laves om, så ingen eftertragtede eksperter tvinges ud af landet.

11. nov 2022 1

Novo og Danfoss vil gerne være kendte for deres barselsordninger til begge køn

Virksomheder med ­mange mandlige ansatte står over for en omstilling, efter at ny barselslov med 11 ugers øremærkning til far er trådt i kraft.

30. okt 2022 1

Metallernes mester: 'Forskning er frihed, hvis du siger nej tak til pligtopgaver'

Professor, dr.techn. i me­tal­lurgi Dorte Juul Jensen vil gerne vise, at man sagtens kan kombinere livet som forsker med et godt privatliv.

18. jul 2022

25 år som ejerleder: Iværksætter genbesøger sit livsværk

Civilingeniør Ulrik Danneskiold-Samsøe har skrevet en grundig og nuanceret fortælling om sin virksomhed, hvor der er blevet plads til både op- og nedturene.

10. apr 2021

Uligheden mellem kønnene viser sig stadig i lønstatistikken hos IDA-medlemmer

Det er kampdag, og der er fortsat meget at kæmpe for, når det kommer til lønforskellen mellem mandlige og kvindelige IDA-medlemmer.

8. mar 2021 5

MeToo har ramt ingeniørerne: "Min krop blev sammenlignet med side-9 pigen"

IDA-undersøgelse afslører, at hver femte kvinde er blevet udsat for seksuelle krænkelser inden for det seneste år. »Vi skal dette uvæsen til livs,« lyder det fra IDA-formand.

8. feb 2021 16

Hjemmearbejde kan spare op til 1 mio. ton CO2

Hjemmearbejde hver eneste dag er måske ikke ønskescenariet for specielt mange danskere, men det kan gøre underværker for klimaaftrykket, viser en ny analyse fra IDA.

26. okt 2020 13

Industriens Mænd Mener…

Poul-Henning Kamp

Jeg vil gerne starte med at takke Dansk Industri for deres "2030-Plan", det dejligt ikke at skulle sammenstykke et billede af 10 sekunder "sound-bites". Man opdager hurtigt at det er en plan der e...

Få bedre resultater: Fire tip til at sove godt

En god nattesøvn er afgørende for dine præstationer på arbejde og på hjemmebanen med familien. Derfor giver Jobfinder dig fire råd til at sove bedre.

21. aug 2017

Karriererådgiver: Husk dig selv og dine drømme

Balance er vigtigt for at have et godt familie- og arbejdsliv. Karrierekonsulent i IDA opfordrer alle til at skabe bedre balance i deres hverdag og øge deres livskvalitet.

4. jul 2017