Parkeret Teslas styresystemer hacket med drone

Tesla har allerede rettet op på fejlene, der gjorde det muligt for forskere i cybersikkerhed at åbne bilens døre gennem en fjernadgang.

7. maj 2021

USA: Hver femte elbil-ejer går tilbage til traditionelle biler

En af hovedårsagerne er lang ladetid.

5. maj 2021 58

Pengene flyder til solid state-batterier

Ford og BMW har investeret i amerikansk batteriudvikler. Dermed følger de i halen på en lang række bilproducenter, som vil være med, når fremtidens solid state-batterier er klar til markedet.

4. maj 2021 7

Turister savner strøm til elbilen: Samsø slukker offentlige ladestandere

Samsø Kommune topper listen over kommuner med flest kommunale elbiler, men turister med elbiler har pt. svært ved at finde opladning til bilerne.

21. apr 2021 12

Ugens debat: Skal hvert bilmærke have sine egne ladestandere?

Efter samme model som Tesla er Porsche nu på vej til at rulle et netværk af ladestandere ud, forbeholdt producentens egne biler. Læserne på ing.dk havde delte meninger om, hvorvidt det er vejen at å for elbilbranchen.

17. apr 2021 26

Køb en platform og byg din egen elbil

Amerikansk firma bygger elbil til de virkelig hårde opgaver. Eller du kan købe platformen og bygge den selv.

13. apr 2021 6

Porsche kopierer Tesla: Vil etablere egne ladere langs motorvejen

Teslas lukkede ladenetværk synes at være inspirationen, når tyske Porsche nu ruller ladestandere ud, som bliver forbeholdt Porsches egne elbiler.

9. apr 2021 55

Lejre vil sælge overskuds-el fra hurtigladere til borgerne

I Lejre Kommune har man fået nok af at vente på de private ladeoperatører. Kommunen tager nu selv initiativ til at installere hurtigladere. Standerne skal dog primært betjene kommunens egen bilflåde.

6. apr 2021 8

Ugens debat: Oplad bilen eller forsvind?

I sagaen om opladning af elbiler i det offentlige rum fortalte ing.dk sidste weekend, hvordan der i Oslo er indført ladepligt og tidsbegrænsning på ladepladser. Læsernes reaktioner understregede igen, at ladeproblemet fylder meget for elbilejere uden egen P-plads.

26. mar 2021 5

Oslo letter presset på de offentlige ladepladser med en "ladepligt"

Kantstensladning fungerer ikke optimalt i de danske byer, mener Eldrup-kommissionen, som efterspørger bedre regulering af elladepladserne. Danmark kan i den forbindelse lære noget af vores europæiske naboer.

21. mar 2021 12