Værktøjer

Bagsiden: Og tju og tju og skomagerdreng

Bo Albrechtsen har tre knive liggende, og I var ret enige om, at det er skomagerværktøjer.

10. dec 2022 1

Ung graduate får gennembrud med globalt ai-system

Digitalisering af det danske LINAK er i fuld sving. Senest skal et nyudviklet pricing tool fra en af virksomhedens graduates hjælpe sælgerne i de 30 internationale LINAK® -datterselskaber med at prissætte virksomhedens aktuatorer og services.

Sponseret indhold
15. aug 2022

Kabel-skrædder sætter tempoet op

Standardprodukter og hyldevarer dækker kun en lille del af virksomhedernes behov for kabler og stik. Næsten overalt er der brug for specialløsninger, f.eks. inden for industriel produktion, medicoteknik, bilindustri og forsvar. Ekspert i kundespecifikke kabelløsninger ODU tager konsekvensen.

Sponseret indhold
17. mar 2022

Bagsiden: En skruedims fra værkstedet

Bent E. Hansen har en flot trædims liggende på værkstedet, men hvad mon det er?

15. okt 2021 5

Den jyske tekstilindustri er død - Hernings kunstscene lever

Hernings ­tekstilproduktion er næsten forsvundet, men årtiers industriboom har efterladt byen med en ­levende – og velhavende – kunstscene.

23. aug 2021

Ny metode afslører løse bolte ved at lytte til tonen

Tre års forskning tog det Marie Brøns at udvikle en metode til at afgøre, hvor spændt en bolt er. Rejsen omfattede fjerdeordens Euler-Bernoulli differentialligninger og en ph.d, der var lige ved at tage modet fra hende. Men der kom et eureka-øjeblik. Og metoden kan gøre det billigere at service vindmøller.

11. jul 2021 9

Bagsiden: Hvad stod der på de manglende lodder?

Gunnar Schiøtt Hansen er indehaver af et flot lodsæt, hvor der mangler et par lodder. Hvad har der stået på dem? Giv dit bud.

28. maj 2021 6