Udvikling

Covid-19 har også skubbet cancervacciner helt frem på scenen

Den lynhurtige udvikling af covid-19-vacciner har sat fokus på et felt i rivende udvikling. Og der er mange andre spændende tendenser på vaccinefronten, heriblandt vacciner mod kræft.

30. maj 2021

Her er nyhederne i Python 3.10: Match er en ren schweizerkniv

Version2 For anden gang udkommer Python efter en ny årlig udgivelsesplan. Den store nyhed for det hidtil switch-løse sprog er en ny match-sætning, der kan lidt af hvert.

12. maj 2021

Teknologiens Mediehus går sammen med landets universiteter om ny, stor tech messe

Digital Tech Summit bliver Danmarks udstillingsvindue for digitale teknologier og mødested for stærke forskningsmiljøer, teknologiførende virksomheder og start-ups

29. apr 2021 4

Par-programmering styrker kode-selvtilliden hos jyske studerende

Version2 Et forsøg på IBA Erhvervsakademi Kolding viser, at web- og multimedie-studerende får bedre selvtillid, når der programmeres i par. Det kan skubbe de studerende længere i retning af det, som virksomhederne efterspørger.

23. apr 2021

Rejsekort skal it-moderniseres: Findes noget bedre end plastickort og 19.000 standere?

Version2 Forandringer kan være på vej for Rejsekortet. It-landskabet skal moderniseres, og der skal kigges nærmere på nye muligheder og teknologier, der eventuelt kan afløse den nuværende løsning. Men det kræver at markedet har noget at byde på.

21. apr 2021

V2 klima-bøvler med React: Det er ikke så nemt, du gamle!

Version2 Frameworks giver, og frameworks ta’r. Det viser dagens episode i fortællingen om Version2’s rejse mod en CO2-mad-app.

16. apr 2021

Praktikantens program æder 100 binære filer i sekundet

»Et væsentligt skridt på vejen mod et mere datadrevet udviklingsarbejde,« kalder Peter Gravesen, det program, som praktikanten, Jacob Rubæk, skrev i sin praktiktid hos aktuator-virksomheden LINAK®.

Sponseret indhold
12. apr 2021

Bankdata effektiviserer udviklingen med DevOps: »Der tages langt større ansvar«

Version2 Bankdata har gennem de seneste år satset på agil udvikling og er nu begyndt at indbygge DevOps-tankegangen i udviklerkulturen.

8. apr 2021

Sådan ser webbet ud i dag: 400 kilobyte Javascript pr. site og Jquery er kongen

Version2 Webalmanak gennemgår det moderne web med uhyrlige mængder data og information.

29. mar 2021

Graphql kan samle alle data-forespørgsler under én hat

Version2 Gradvist og distribueret kan REST-kald og datakilder forenes med søgesproget Graphql, med mange fordele til følge, mener konsulent.

17. mar 2021