Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Offentlig it

Kæmpe brøler i Køge: Elevs hemmelige adresse røbet i Aula

Version2 Et koks i samspillet mellem offentlige myndigheder og it-systemer har betydet, at en far har fået adgang til sin biologiske datters adresse via Aula. Selvom datteren sammen med sin plejefamilie lever under adressebeskyttelse fra faderen.

24. feb 2020

Ballerup fik sin vilje: Revision af KMD-system og ny databehandleraftale på vej

Version2 Ønske om revision af fagsystem og et supportsystem, som opfylder databehandleraftale er resultatet af dialog mellem Ballerup Kommune og dets leverandør KMD.

14. feb 2020

Boligejere har betalt 150 millioner i forkert grundskyld: Nye it-fejl forsinker tilbagebetalinger

Version2 Et gammelt it-system til ejendomsvurderinger har opkrævet forkert grundskyld for 150 millioner kroner. De berørte borgere skal have deres penge tilbage, men nu har nye fejl i systemet sat en stopper for sagsbehandlingen.

24. jan 2020

Lille Memo: Året der gik 2019

31. dec 2019

Jordbærbod med ansigtsgenkendelse

Kim Escherich

Skal vi have ansigtsgenkendelse i Mette Frederiksens jordbærbod. Det mener overvågningslystne politifolk, men mon ikke vi skal hæve barren så vi kommer til at diskutere hvilket samfund vi gerne vil...

Jurist: Dataprofilering af langtidsledige med etnicitet er ulovlig

Version2 Et digitalt 'afklaringsværktøj', der skaber dataprofiler af arbejdsløse på baggrund af personoplysninger, er ifølge Institut for Menneskerettigheder i strid med lov om forskelsbehandling på arbejdsmarkedet. Instituttet stiller også spørgsmålstegn ved den påståede frivillighed omkring brugen af værktøjet.

17. okt 2019