close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Kompetence

Behandl kvinder skidt – og de strømmer ind på naturvidenskabelige studier

Mange kvinder tøver stadig ved at søge ind på teknologitunge studier, viser de nye optagelsestal. Forskning forklarer kønskløften med kontroversielt paradoks.

1. aug 2018 9

Generationskløft: Digitale unge skal rådgive cheferne

Den vestjyske maskinbygger Bramidan vil opsamle data fra sine maskiner over hele verden og udvikle nye forretningsmodeller på basis af de data. Men det kræver hjælp udefra fra yngre, digitale eksperter.

30. maj 2018

Ingeniører vil helst ledes af specialister

Der er ingen grund til panik, hvis man fortryder en karrierevej som leder eller specialist.

23. feb 2018

Techtopia #34: Hvordan får vi flere kvinder i it-branchen?

Podcast: Man skal ikke have besøgt eller arbejdet i ret mange teknologivirksomheder, før man begynder at savne noget – eller rettere nogen. Kvinder er nemlig en stor mangelvare i it-branchen.

8. jan 2018

Her er topforskernes tips til at besidde den nyeste viden

Vi kæmper nok alle med at finde tid til at holde os opdaterede og undgå at blive overvældet over den nyeste faglitteratur. Det gør forskerne også.

6. jun 2017 2

Din idé er penge værd: Hvordan bliver væksthusene klædt på til at rådgive om Industri 4.0?

Det kniber med de digitale kompetencer hos væksthusenes innovationskonsulenter. Derfor beder Erhvervsstyrelsen nu om gode ideer til, hvordan konsulenterne kan klædes bedre på til at rådgive om Industri 4.0. Der er en samlet præmiesum på 100.000 kroner på højkant.

6. jun 2017 1

Forsker: Talforståelse ligger ikke i os evolutionært

Du har brug for kultur for at forstå tal, hævder professor i kognitionsvidenskab og argumenterer dermed imod den gængse antagelse af, at vi er født med evnen.

21. maj 2017 3

Skibe må finde rundt om Grønland uden søkort

En enkelt mand blev tilbage i Geodatastyrelsen, da den skulle flyttes. Derfor må søfolk finde vej gennem trafikeret farvand med meget upræcise papirkort.

27. apr 2017 31

Erhvervspartnerskabet er startskuddet til styrket digitalisering

Ragnar Heldt Nielsen

Virksomheders evne til at bruge digitale teknologier til at udvikle nye produkter eller processer bliver en afgørende konkurrenceparameter i fremtiden. Vi skal derfor have endnu flere virksomheder ...

Bliv efteruddannet på USAs førende universiteter - gratis

Jobfinder Der er omkring 250 efteruddannelseskurser på otte af USAs topskoler, som du ganske gratis kan følge online. Og der kommer hele tiden nye til. Gå på opdagelse her.

6. apr 2017