Karriere

Robotingeniør bliver teknisk chef på fregat

Han leder et team på ti, der drifter, overvåger og reparerer alt fra sonar over servere til software og snitflader. Alexander Larsen Skiadas droppede en ingeniørkarriere inden for programmering af industrirobotter for at blive premierløjtnant og våben- og elektronikteknisk officer i Søværnet.

Sponseret indhold
31. jan 2023

Vi undgår at tale løn af frygt for at opdage, vi får for lidt

Langt de fleste ­ingeniører og it-specialister holder fortsat lønnen tæt til kroppen, trods eksperternes anbefaling om at gøre det modsatte.

30. jan 2023 3

Ugens debat: Dummere eller ej – vi elsker vores fag

Bølgerne gik højt under Ingeniørens leder om forslaget om etårige kandidatuddannelser.

20. jan 2023 1

Chef hos automationsmester: Mine folk siger aldrig 'Det kan man ikke'

Teknik har altid været en del af livet for Peter Krogh, som igennem sin 35 år ­lange karriere hos Vola har arbejdet progressivt og ­innovativt med automation.

21. dec 2022

Lærte ord som målhierarki og interessentanalyse: 'Nu taler jeg samme sprog'

Diplomuddannelsen på DTU blev en ­nyttig løftestang, da Anders Nikolai Christensen tog springet fra audioingeniør til afdelingsleder.

8. dec 2022

Projekter uden sidestykke: CIMT fortæller om opgaver, der redder liv

Center for IT- og Medico-Teknologi (CIMT) leverer IT og software til Region H's hospitaler, virksomheder og administrative centre. Software, hardware og evnen til at kable er i fokus, når CIMT løser sine projekter for Regionen.

Sponseret indhold
30. nov 2022

Vinder Agnes og Betzy-prisen: 'Jeg landede i et drengeunivers'

Neha Imtiaz Ullah stiftede sidste år foreningen ‘Nordic Women in STEM’.

30. nov 2022 1

Han er kemiingeniør og står i spidsen for Danmarks største anlægsprojekt

Morten Hesselager Pedersen har arbejdet som specialist i en stor del af sin karriere. Nu styrer han et anlægsbyggeri for milliarder.

27. nov 2022

Bæredygtige byggematerialer er langtfra en selvfølge: 'Arkitekter kan lære af ingeniører'

Martha Lewis’ vej til posten som head of materials hos Henning Larsen gik via en bachelor i arkitekturhistorie. Efter mere end to årtier på området mener hun, at arkitekter skal lære at tænke mere som ingeniører.

3. nov 2022 2

Integration requirements forced Danish energy scientist to leave the country: Politicians open to changing “crazy” regulations

Recruitment of talent from abroad must be combined with family reunification and retention, energy scientist Mads Rønne Almassalkhi says.

2. nov 2022