Ukendt

  • Ing.dk er under ombygning - vi er tilbage mandag med nyt udseende. Henover weekenden er alt vores indhold åbent, men man kan ikke logge ind og debattere.

It-projekter

Styrelse har udsat sin underskrift på kontrakten om en ny SU-platform

DigiTech Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har nu forlænget standstill-perioden for udbuddet efter en henvendelse fra en af tilbudsgiverne.

For abonnenter på digitech.
9. nov 2022

PODCAST: Derfor skal vi alle køre i elbiler om 13 år

Alle nyproducerede biler skal være emissionsfri i 2035, har EU-parlamentet netop besluttet. I ugens Transformator spørger vi, hvorfor EU ikke bare kan lade markedet bestemme, og fortæller også historien om telegrafonen og de utallige fejlslagne danske it-projekter.

10. jun 2022 1

Anton får computerne til at virke over hele verden

Frankrig, Holland, USA, Spanien, Italien – Anton Gede Nervil kombinerer sit job som cloud-ingeniør med lysten til at rejse. Hans opgaver i forbindelse med modernisering af it-infrastruktur bringer ham vidt omkring.

Sponseret indhold
7. jun 2022

Cloud First: Kirstine sætter skyen i system

I et tæt parløb med kunder og teknikere sikrer konsulent Kirstine Rubin virksomheder og organisationer en sikker og struktureret rejse op i clouden. Mød Kirstine, senior analyst i Accenture Technology, Cloud First Infrastructure Engineering.

Sponseret indhold
22. mar 2022