IT

IoT-boksen, der kobler stalden til skyen

Dyrestalde er blevet intelligente. Takket være et samarbejde mellem dol-sensors og det teknologiske udviklingshus Develco lander realtidsdata om dyrevelfærd direkte i hånden på landmanden.

Sponseret indhold
22. okt 2020

Dansk firma holder dyrene varme med data

Glyngøre-virksomheden Skov, der leverer klimastyring til stalde, mærker en stigende efterspørgsel på dataindsamling og digitale løsninger. Det har fået virksomheden til at omstille forretningsmodellen.

5. okt 2020

"Jeg kunne stille mig på et gadehjørne overalt i verden og have et job inden for 10 minutter"

En klar satsning på IT-sikkerhed og de helt rigtige certificeringer har givet Tom Stampe stort set frit valg på jobhylden. Men det har også krævet en del af ham selv gennem årene.

Sponseret indhold
28. sep 2020

Data fra skrald effektiviserer arbejdet i landets kommuner

I Rudersdal kommune har man udstyret affaldsspandene med sensorer, som måler indholdet og giver driftsfolkene besked, når de skal tømmes. Leverandøren Sweco vurderer, at antallet af tømninger kan reduceres med op til 50 procent.

Sponseret indhold
12. aug 2020

Svar på spørgsmål om mediehusets digitale udvikling

Mette Vindfeld Rosendahl

I en tråd om trådede debatter blev der rejst nogle spørgsmål omkring vores data-politikker og redesign. Den debat prøver vi at flytte herhen efter ønske fra flere af debatdeltagerne. Men også fordi...

Efter afsløring af kritisk CPR-hul: Ministerium kræver svar fra IF Forsikring

Version2 Datatilsynet bebuder også, at sagen ikke er død for dem endnu, selvom tilsynet én gang har ladet den ligge i skuffen.

30. apr 2020

Virksomhedernes data er ekstra udsatte - Få et gratis backuptjek og luk hullerne.

Danske myndigheder frygter truslen ved hjemmearbejde, hvor virksomheder ikke har samme sikkerhedsrutiner som på jobbet. Backup er hackernes værste fjende.

Sponseret indhold
27. apr 2020