Ukendt

  • Ing.dk er under ombygning - vi er tilbage mandag med nyt udseende. Henover weekenden er alt vores indhold åbent, men man kan ikke logge ind og debattere.

Elproduktion

Stærkstrøm er ikke for alle: Fra enmandshær til medspiller på powerteam

Når Nexel rykker ud, er det for at løse opgaver, der har indflydelse på den kritiske infrastruktur. Et stærkt hold, der løser opgaven på stedet, er vigtigt for forsyningssikkerheden for strøm i Danmark.

Sponseret indhold
12. okt 2022

Ekspert: Robin Hood-indgreb i galopperende strømpriser er fuld af smutveje

Et nyt forslag til en EU- forordning skal afbøde en ‘electricity emergency’ til vinter, men ét af tiltagene får næppe den ønskede effekt, advarer økonom fra Aarhus Universitet.

15. sep 2022 30

Just 15 minutes after the recycling centre closes, thieves are jumping the fence

Just under half of all electronic waste in Denmark does not get scrapped in accordance with the regulations. The manufacturers responsible for the collection point to the issue of thefts.

22. jun 2022

Et kvarter efter genbrugspladsens lukketid tager tyvene den over hegnet

Lidt under halvdelen af al elektronikaffald i Danmark bliver ikke skrottet efter reglerne. Producenterne, der har ansvar for indsamlingen, peger på tyverier.

17. jun 2022 12

Bjørn Godske: Putins aggression kan accelerere Europas grønne omstilling

Et kludetæppe af teknologier og administrative løsninger kan sikre Europa uafhængighed af russisk gas. Men de næste to-tre år bliver en udfordring, og uanset hvad bliver det kompliceret og dyrt.

11. mar 2022 26

Kina tilslutter som verdens første land 4. generations-atomreaktor til elnettet

Efter at have fået gang i kædereaktionen i september er én ud af to 4. generations-reaktorer på Shidao Bay HTGR-kraftværket i Kina nu blevet tilsluttet landets elnet.

27. dec 2021 67

Mindre krop mere power: Vedligeholdelsesfrie edge PC’er løfter industrien

Pladsen begynder at blive trang ude hos de danske maskinbyggere og automationshuse, der leverer udstyr til fremstillingsindustrien. Deres maskiner har brug for mere computerkraft, men på mindre plads.

Sponseret indhold
20. sep 2021