Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Elbiler

Kommentar: IDA-analyse af grøn omstilling mangler samfundsøkonomiske omkostninger

3. jun 2020 6

Kronik: Gør som Bornholm og skab konkurrence på ladestandere til elbiler

3. jun 2020 9

Det lysner for elektriske motorcykler

Salgstallene for elektriske motorcykler er stadig meget små, men nu kan danske motorcyklister vælge mellem to mærker. Internationalt myldrer det frem med nye modeller.

1. jun 2020 26

Branche: Ladestandere uden for byerne kræver endnu større investeringer

Forsøgsordning med ladeinfrastruktur uden for byerne viser, at ladestandere ikke kan begå sig på markedsvilkår. Brancheaktører efterlyser endnu flere og langt større investeringer til.

22. maj 2020 14

IDAs Klimasvar: Frivillig roadpricing-model skal begrænse bilkørsel

For at få os til at køre mindre og skifte til elbiler skal afgiftssystemet strikkes om. Ifølge IDAs Klimasvar er roadpricing – i første omgang frivilligt – et væsentligt element.

16. maj 2020 91

FDM springer ud som ladeoperatør: »Vi vil demonstrere, at lave priser faktisk kan lade sig gøre«

MobilityTech At være ladeoperatør og kritisk forbrugerorganisation er ikke uforeneligt, mener FDM, som nu skal drive 11 nye ladestandere til elbiler på Bornholm.

For abonnenter på mobilitytech.
23. apr 2020

Nu skal der igen trille biler ud af europæiske fabrikker

Store bilproducenter som VW og Toyota planlægger at åbne en række produktionsanlæg i løbet af de kommende uger. Produktionen vil i starten være begrænset.

23. apr 2020 9

Landområder halter langt efter med at købe elbiler

Fordelingen af elbiler i Danmark er kraftigt skævvredet geografisk, idet langt de fleste ejes af byboer. På Lolland-Falster vil elbil-bestanden skulle 192-dobles for at nå 2030-målet.

15. apr 2020 42

Tunge busser og blød asfalt har været en kæp i hjulet på norske elbusser – beton kan være løsningen

I 2029 skal alle busser i Oslo og Akershus være elektriske. Busselskabet Ruter er blevet klogere på teknologien siden den første elektriske bus ankom i 2017.

7. apr 2020 3

Verdens første vej med induktiv opladning er i drift

Det svenske Trafikverket har lovende resultater med at oplade en 40 ton lastbil på en teststrækning på Gotland med kobberspoler indbygget i gummimåtter under asfalten.

4. apr 2020 37