Cybercrime

Ekspert: IoT breder sig til virksomheders drift og åbner for flere hackerangreb

Version2 »Den helt store udfordring er i sagens natur - fordi det ligger i kernen af IoT - at de er forbundet til internettet,« fortæller Anders Struwe Mynster, der er chef for IoT Technology & Architecture-afdelingen hos Force Technology.

14. aug 2021

Efter barsk kritik: Danske Bank sletter kontroversiel nummerliste

Version2 Danske Banks liste med "legitime" telefonnumre kunne hjælpe spoofing-svindlere, slog to sikkerhedseksperter fast overfor Version2 i onsdags. Men efter Version2's dækning er numrene nu fjernet og erstattet med en spoofing-advarsel.

30. jul 2021

Sikkerhedseksperter: Danske Bank hjælper spoofing-svindlere

Version2 I et brev til kunderne skriver Danske Bank, at man kan stole på en liste med telefonnumre, som banken ringer fra. Men det er en falsk tryghed, der kan øge risikoen for svindel, vurderer to sikkerhedseksperter.

28. jul 2021

Læk afslører slyngelstaters omfattende misbrug af israelsk overvågningsværktøj

Version2 Overvågningssoftware fra det israelske firma NSO Group er ifølge flere medier blevet brugt mod aktivister, politikere og advokater flere steder i verden.

20. jul 2021

Ødelæggende it-angreb understreger: »Det er umuligt at bygge én mur, der beskytter det hele«

Det bliver stadigt vigtigere at beskytte det bløde indre af et it-setup i en virksomhed. Virksomheder bør overveje, om deres it-sikkerhed er moderne nok, inden angribere overvejer det, lyder det fra eksperter.

1. apr 2021 1

Sikkerhedschef: Ensidigt fokus på hackerangreb kan overskygge større trusler mod virksomheders informationssikkerhed

Informationssikkerhed handler om langt mere end blot beskyttelse mod udefrakommende angreb, men særligt små og mellemstore virksomheder har en tendens til at underprioritere vigtigere aspekter af informationssikkerhed, og det kan få alvorlige konsekvenser, advarer sikkerhedsekspert.

Sponseret indhold
17. aug 2020