Cloud

Trods løfter om ny data-aftale: Københavns Kommune tør ikke rykke på kæmpe cloud-projekt

Version2 Københavns Kommune tør endnu ikke genoptage sin cloud-migrering til Microsoft, før den nye data-aftale med USA er skrevet ned, og det officielt er et sikkert tredjeland.

7. jun 2022

Anton får computerne til at virke over hele verden

Frankrig, Holland, USA, Spanien, Italien – Anton Gede Nervil kombinerer sit job som cloud-ingeniør med lysten til at rejse. Hans opgaver i forbindelse med modernisering af it-infrastruktur bringer ham vidt omkring.

Sponseret indhold
7. jun 2022

Dansk team blev udpeget til udvikling af Microsoft-satsningen Cloud for Sustainability

Et team af udviklere i Microsofts udviklingscenter i Kongens Lyngby fik ansvaret for at bygge Cloud for Sustainability, et værktøj til opsamling og rapportering af virksomheders arbejde med bæredygtighed. Lanceret som Preview i oktober sidste år har det allerede rundet titusindvis af brugere på verdensplan. Ikke mindst Microsoft selv.

Sponseret indhold
8. apr 2022

EU’s cloud-chef: 'Open source har kæmpe betydning for Europa'

Version2 Open source bliver et nøglekrav for EU's investeringsprogrammer.

6. apr 2022

Cloud First: Kirstine sætter skyen i system

I et tæt parløb med kunder og teknikere sikrer konsulent Kirstine Rubin virksomheder og organisationer en sikker og struktureret rejse op i clouden. Mød Kirstine, senior analyst i Accenture Technology, Cloud First Infrastructure Engineering.

Sponseret indhold
22. mar 2022

Det hele i én – energiventil med integreret MID-godkendt termisk energimåler

Nu kan man både afregne og optimere driften via én og samme enhed. Belimos nye energiventil kombinerer energistyring og -måling og leverer dermed pålidelig varmeafregning direkte fra ventilen.

Sponseret indhold
15. feb 2022

Cloud, cookies og sikkerhed: Her er status på EUs største tech-initiativer

Version2 Jesper Løffler Nielsen, der er advokat og PhD med speciale i tech-jura, giver her et indblik over de mange initiativer på it-området i EU.

17. jan 2022

Skyen ændrer it-arkitektens rolle: »Hvis man ikke har fulgt med i ti år, så har man et stort problem«

Version2 Skyen giver mulighed for at realisere tjeneste-baseret og modulariseret it-arkitektur. Men nu skal arkitekten også være vagthund på udgiftssiden - og nye forretningsområder følger med den teknologiske udvikling.

6. jan 2022

Svenskerne vil skrotte amerikansk cloud: Her er alternativerne

Version2 I en ny rapport fremlægger 35 svenske myndigheder alternativer til amerikanske cloud-tjenester i den offentlige sektor. Det er for risikabelt at give borgeres persondata til tech-giganterne, lyder det.

3. jan 2022

Stor usikkerhed om Schrems II-garanti i Googles nye EU-cloud

Version2 Om under et år skal en ny EU-cloud-løsning fra Google være køreklar i Tyskland. Initiativet skal give europæere kontrol over data, men ingen ved, hvad den nye sky vil betyde for Schrems II-problematikken, eller om data alligevel kan ende i USA.

18. okt 2021