Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Arealplanlægning

Hovedstadsområdets fjernvarmeselskaber dropper udvikling af geotermi

Private selskaber må på banen for at bringe teknologien videre, siger selskaberne. Tilbage står et slidt anlæg på Amager.

28. maj 2019 5

Olieselskab planlægger boringer på land i Grønland

Greenland Gas and Oil A/S vil begynde at bore på Jameson Land i det nordøstlige Grønland i 2022.

11. feb 2019 29

Flydende farm med 40 malkekøer er på vej til Rotterdam

Wauw! Ingeniøren blev blæst bagover af potentialet i denne banebrydende idé, der fra sidst på året kan opleves i Holland – og senere måske blive dagligdag i alverdens storbyer.

17. jul 2018 26

Rotter forpurrer Københavns intelligente revolution

Samspillet mellem big data og et væld af sensorer skal gøre hovedstaden til en af klodens mest effektive storbyer. Men gnavere, bilister og kløgtige skraldemænd rokker ved den ambition.

2. okt 2017 16

Flyselskaber: Ny tværbane i Kastrup er måske uanvendelig

En ændret tværbane gavner ifølge Københavns Lufthavn særligt SAS med deres vindfølsomme fly. Men SAS og andre flyselskaber hæver ikke armene i jubeludbrud.

19. maj 2017 18

CPH skifter kurs: Tværbanen bevares

Københavns Lufthavn i Kastrup beholder sin sidste tværbane og forskyder den ud mod Øresund – selvom netop den placering ifølge lufthavnens egne ingeniører er uhensigtsmæssig.

18. maj 2017 17

Her vil de radikale lægge ny københavnertunnel

Ved at nedgrave H.C. Andersens Boulevard og Åboulevarden i København vil Det Radikale Venstre gøre plads til en fem kilometer lang strækning, som partiet kalder ‘Den Grønne Boulevard’. Den skal rumme parker, boliger og legepladser.

7. apr 2017 20

Tværbane-tvisten i Kastrup bekymrer transportministeren

Ole Birk Olesen ser med stor bekymring på, at SAS og Københavns Lufthavne er dybt uenige om lukningen af tværbanen i en omfattende udbygning af Københavns Lufthavn.

3. apr 2017 4

Highfive til Fingerplanen

Den aldrig vedtagne Fingerplan har formet byudviklingen i hovedstaden i 70 år. Ny forskningsudgivelse fortæller om fødselaren – som står over for radikal reform.

26. mar 2017 3

Københavns Lufthavn sætter turbo på enorm anlægsinvestering

Udvidelsen af Københavns Lufthavn er en af de største privatfinansierede anlægsinvesteringer i danmarkshistorien. Nu bliver den speedet op i håbet om at vende mundvigene på utilfredse kunder.

2. mar 2017 6