Arbejdsmiljø

Ørsted opruster cybersikkerhed i takt med at den grønne omstilling tager fart verden over

I Ørsteds afdeling for Corporate Information Security, arbejder 60+ medarbejdere med at beskytte den grønne omstillings kritiske infrastruktur, bl.a. ved at styrke the human firewall. Mød en af dem: Yasemin Göncü, Head of Business Security Excellence.

Sponseret indhold
9. maj 2022

Cloud First: Kirstine sætter skyen i system

I et tæt parløb med kunder og teknikere sikrer konsulent Kirstine Rubin virksomheder og organisationer en sikker og struktureret rejse op i clouden. Mød Kirstine, senior analyst i Accenture Technology, Cloud First Infrastructure Engineering.

Sponseret indhold
22. mar 2022

Rambølls Ib Enevoldsen: Jeg har aldrig flyttet et menneske med KPIer

Først begejstringen, motivationen og visionerne. Så budgetter og KPIer. Det er i dén rækkefølge Ib Enevoldsen er topchef i Rambøll. Her gør han status over Rambøll som arbejdsplads og som krumtap i samfundets grønne transformation.

Sponseret indhold
27. jan 2022

En psykologisk kontrakt med AI?

Astrid Galsgaard

Når du starter på en ny arbejdsplads, starter du også en række nye relationer til kollegaer og chefer. Disse relationer vil forløbe efter nogle mere eller mindre formaliserede foreskrifter og aftal...

Overlæge advarer: Asbest ved Limfjordstunnel kan være farligt

Uden tilstrækkelige forholdsregler risikerer arbejdere at blive syge, når de graver ud til ny Limfjordsforbindelse, lyder advarslen fra dansk overlæge, der opfordrer myndighederne til at tage jordprøver.

3. jan 2022 4

Kønsdiskrimination koster spilgigant bag League of Legends 650 millioner kroner

Version2 Pengene skal gå til nuværende og tidligere ansatte, der har været hos Riot Games siden 2014.

28. dec 2021

Sig goddag til den nye whistleblowerlov: Kritisable forhold skal frem i lyset

I dag træder den nye whistleblowerlov i kraft, og derfor får det danske arbejdsmarked fremover flere kanaler, medarbejdere kan fløjte gennem. Det der nemlig i offentlighedens interesse, når skidtet bliver afdækket, mener Justitsministeren.

17. dec 2021

Vi laver kritisk infrastruktur til vores børn og børnebørn

Under København ligger byggeri for milliarder. Kritisk infrastruktur, som mange københavnere tager for givet, men som forsyner dem med et uundværligt produkt - spildevandshåndtering. Spildevandsrør er nok usynlige, men de rummer dyb mening for ingeniør og byggeleder Kent Søndergård.

Sponseret indhold
7. dec 2021

13 whistleblowere i Miljøministeriet

Whistleblower-ordningerne i ministerierne har nu eksisteret i et år, og der er stor forskel på frekvensen af henvendelser. Transparency International Danmark mener, at ordningerne er forkert skruet sammen, da sagerne behandles internt.

1. nov 2021

KRONIK: Beredskaber holdes uden for indflydelse om radioudstyr

Et nyt sikkerhedsnet og de tilkoblede radioterminaler skal bruges af alle aktører i beredskabet: ambulance, brandvæsen og politi – men aktøren med flest radio­terminaler føler sig sat uden for indflydelse.

30. okt 2021 1