Arbejdsmiljø

Højt arbejdspres: Manglen på STEM-kolleger gør hver tredje ingeniør og it-specialist stresset

Oplevelsen af manglende hænder er særlig udbredt i rådgivningsbranchen med it- og informationstjenester, elektronikindustrien og bygge- og anlæg lige i hælene.

18. sep 2022 8

Lungesygdomme er en udbredt dødsårsag blandt uranminearbejdere

Et studie viser, at sygdomme i vejrtræknings systemet er udbredte blandt uranminearbejdere. Sygdommen silikose koster for eksempel uranminearbejdere livet 13 gange oftere end resten af befolkningen.

17. aug 2022 33

Toyotaselskab har i 20 år snydt med udledning fra lastbiler

Folkene på gulvet turde ikke orientere ledelsen.

4. aug 2022 1

Ny robot tager slæbet på slagteriet

Slagteriarbejde har længe været blandt de mest nedslidende jobs. En ny robot udviklet af Danish Crown bruger maskinlæring til at aflaste slagteriarbejdere med de tungeste arbejdsopgaver

9. jul 2022

Anton får computerne til at virke over hele verden

Frankrig, Holland, USA, Spanien, Italien – Anton Gede Nervil kombinerer sit job som cloud-ingeniør med lysten til at rejse. Hans opgaver i forbindelse med modernisering af it-infrastruktur bringer ham vidt omkring.

Sponseret indhold
7. jun 2022

Ørsted opruster cybersikkerhed i takt med at den grønne omstilling tager fart verden over

I Ørsteds afdeling for Corporate Information Security, arbejder 60+ medarbejdere med at beskytte den grønne omstillings kritiske infrastruktur, bl.a. ved at styrke the human firewall. Mød en af dem: Yasemin Göncü, Head of Business Security Excellence.

Sponseret indhold
9. maj 2022

Cloud First: Kirstine sætter skyen i system

I et tæt parløb med kunder og teknikere sikrer konsulent Kirstine Rubin virksomheder og organisationer en sikker og struktureret rejse op i clouden. Mød Kirstine, senior analyst i Accenture Technology, Cloud First Infrastructure Engineering.

Sponseret indhold
22. mar 2022

Rambølls Ib Enevoldsen: Jeg har aldrig flyttet et menneske med KPIer

Først begejstringen, motivationen og visionerne. Så budgetter og KPIer. Det er i dén rækkefølge Ib Enevoldsen er topchef i Rambøll. Her gør han status over Rambøll som arbejdsplads og som krumtap i samfundets grønne transformation.

Sponseret indhold
27. jan 2022

En psykologisk kontrakt med AI?

Astrid Galsgaard

Når du starter på en ny arbejdsplads, starter du også en række nye relationer til kollegaer og chefer. Disse relationer vil forløbe efter nogle mere eller mindre formaliserede foreskrifter og aftal...

Overlæge advarer: Asbest ved Limfjordstunnel kan være farligt

Uden tilstrækkelige forholdsregler risikerer arbejdere at blive syge, når de graver ud til ny Limfjordsforbindelse, lyder advarslen fra dansk overlæge, der opfordrer myndighederne til at tage jordprøver.

3. jan 2022 4