Apps

Det hele i én – energiventil med integreret MID-godkendt termisk energimåler

Nu kan man både afregne og optimere driften via én og samme enhed. Belimos nye energiventil kombinerer energistyring og -måling og leverer dermed pålidelig varmeafregning direkte fra ventilen.

Sponseret indhold
15. feb 2022

Globalt studie: Ni ud af ti sundhedsapps høster brugernes data

Version2 Samtidig giver 28 procent af de analyserede apps ikke brugeren informationer om hvilke data, der bliver indsamlet.https://www.version2.dk/1092807

17. jun 2021

Vi laver en klima-app: Hvor meget CO2 udleder bøf bernaise?

Version2 Vi bygger en CO2-mad-app med et framework, der lover at gøre det nemt at få svar.

26. feb 2021

Sensorer ved parkeringspladser deler data med parkeringsapp

Med data fra 800 små sensorer vil Lemvig Kommune forsøge at optimere parkeringssituationen og byplanlægningen. Data kan desuden deles med udbydere af parkeringsapps.

28. nov 2020

Leder: Sæt Smittestop-app på pause

2. okt 2020 4

Nordmand truet med retssag, da han lavede sin egen app til Hyundais elbil

Han blev så irriteret, at han droppede sin egen næsten nye Hyundai Kona og købte en Tesla.

27. sep 2020 18

Forskere: Corona-apps tvinger brugerne i armene på Googles overvågningsmaskine

Version2 Hvis du vil bruge den danske corona-app Smittestop på en androidtelefon, må du finde dig i, at Google får adgang til en række personoplysninger. Det er konklusionen fra to forskere fra School of Computer Science & Statistics, Trinity College Dublin, der har undersøgt de europæiske corona-apps, som er baseret på Google/Apple-løsningen. »Google Play Services er den her store blackbox, som ingen rigtig ved hvad gør. Vores arbejde har kastet lidt lys ind i det mørke. Jeg blev overrasket over, hvor påtrængende en logning og sporing der sker, selv når alt er slået fra,« siger proffessor Douglas Leith, en af forskerne bag projektet.

3. aug 2020

Termisk kamera opdager syge patienter: Måler temperatur mellem øjenkrog og næsetip

Overlæge i akutmedicin tror på, at termiske målinger kan være fremtidens redskab til at spotte kritisk syge patienter. To softwarestuderende fra SDU har udviklet en app, som via termiske billeder hurtigt beregner temperaturforskellen mellem næsetip og øjenkrog.

26. jul 2020 5

Fire tips: Det kan webudviklere lære fra mobilapps

Version2 Webudviklerne kan lære noget af mobiludvikling. Den viden opsamler udvikler TJ VanToll i fire tips: Nem rulning på lister, test på fysiske enheder, brug en smule animation og minimer dine downloads. Og måske har vi brug for et nyt HTML-tag?

22. jul 2020

Smittestop-app har advaret mindst fire danskere om corona-risiko

Version2 Fire personer har henvendt sig til sundhedsmyndighederne, efter at de har modtaget en besked om mulig risiko for coronasmitte via den officelle danske app til smitteopsporing. Det viser, at appen »allerede har haft en effekt«, lyder det fra Sundheds- og Ældreministeriet.

17. jul 2020