Ukendt

  • Ing.dk er under ombygning - vi er tilbage mandag med nyt udseende. Henover weekenden er alt vores indhold åbent, men man kan ikke logge ind og debattere.

Apps

PODCAST GPT4 udfordrer Google og mørklægger datagrundlaget

Ny version af Open AI’s sprogmodel skuffer. Til gengæld er dokumentationen en black box, som du kan høre i denne uges udgave af Transformator, hvor du også kan høre, hvordan antibiotika blev forurenet med resistente bakterier, og hvor meget TikTok ved om sine brugere.

17. mar 2023 2

LINAK hjemtager stor udviklingsopgave

Fremover vil LINAK-programmørerne udvikle deres egne apps til to af deres store linjer. Dermed er det farvel til lange ventetider hos leverandørerne og goddag til en langt mere agil udviklingsproces.

Sponseret indhold
14. dec 2022

Techtopia #249: Biohacking gjorde Mette rask

Kronisk syge Mette Dyhrberg tog sit helbred i egen hånd og ‘procesoptimerede’ sin adfærd og kost. Det førte til udviklingen af helbredsplatformen Mymee, som hun i dag er direktør for.

29. aug 2022

Det hele i én – energiventil med integreret MID-godkendt termisk energimåler

Nu kan man både afregne og optimere driften via én og samme enhed. Belimos nye energiventil kombinerer energistyring og -måling og leverer dermed pålidelig varmeafregning direkte fra ventilen.

Sponseret indhold
15. feb 2022

Globalt studie: Ni ud af ti sundhedsapps høster brugernes data

Version2 Samtidig giver 28 procent af de analyserede apps ikke brugeren informationer om hvilke data, der bliver indsamlet.https://www.version2.dk/1092807

17. jun 2021

Vi laver en klima-app: Hvor meget CO2 udleder bøf bernaise?

Version2 Vi bygger en CO2-mad-app med et framework, der lover at gøre det nemt at få svar.

26. feb 2021

Sensorer ved parkeringspladser deler data med parkeringsapp

Med data fra 800 små sensorer vil Lemvig Kommune forsøge at optimere parkeringssituationen og byplanlægningen. Data kan desuden deles med udbydere af parkeringsapps.

28. nov 2020

Leder: Sæt Smittestop-app på pause

2. okt 2020 4

Nordmand truet med retssag, da han lavede sin egen app til Hyundais elbil

Han blev så irriteret, at han droppede sin egen næsten nye Hyundai Kona og købte en Tesla.

27. sep 2020 18

Forskere: Corona-apps tvinger brugerne i armene på Googles overvågningsmaskine

Version2 Hvis du vil bruge den danske corona-app Smittestop på en androidtelefon, må du finde dig i, at Google får adgang til en række personoplysninger. Det er konklusionen fra to forskere fra School of Computer Science & Statistics, Trinity College Dublin, der har undersøgt de europæiske corona-apps, som er baseret på Google/Apple-løsningen. »Google Play Services er den her store blackbox, som ingen rigtig ved hvad gør. Vores arbejde har kastet lidt lys ind i det mørke. Jeg blev overrasket over, hvor påtrængende en logning og sporing der sker, selv når alt er slået fra,« siger proffessor Douglas Leith, en af forskerne bag projektet.

3. aug 2020