close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Elbiler

Elektrisk dumper bliver verdens største elkøretøj

Dumperen fra Komatsu skal producere mere energi, end den bruger.

20. sep 2017 37

Det bedste fra biludstilling i Frankfurt: Kan tyskerne lave elbiler?

Har de tyske bilproducenter indset, at der skal nye elbiler på markedet? Vi har samlet de vigtigste nyheder fra årets bilshow i Frankfurt.

14. sep 2017 36

Brintbusser lover os ren luft i byerne

VIDEO: Tirsdag kørte en tysk brintbus rundt på Amager. Den skulle fremvise perspektiverne i teknologien, der kan være med til at gøre Movias busser uafhængige af fossile brændsler.

13. sep 2017 44

VW investerer 150 mia. kroner i elektriske biler

Enorme investeringer i elektriske biler og batteriproduktion skal gøre VW til den førende producent inden for bæredygtig transport. Allerede i 2025 skal der være 80 nye elektriske modeller på gaden.

12. sep 2017 29

GRAFIK: Nyt hjulkoncept til el-biler

Høje, smalle hjul giver elbiler lavere rullemodstand og dermed længere rækkevidde. Men det giver også problemer, som Continental mener at have løst.

6. sep 2017 43

Nu skal lastbiler også være elektriske

Både Tesla og den amerikanske motorproducent Cummins er i fuld gang med at udvikle elektriske lastbiler. Den forholdsvis korte rækkevidde gør dem mest oplagt til transport af tungt gods i byområder.

1. sep 2017 44

Tesla holder kursen mod den selvkørende bil

Ingeniøren har kørt i en Tesla med nyeste version af Autopilot. Den fungerer fremragende på motorvej og øger trafiksikkerheden. Men elektronikken kan drille, og vi lærte, hvor Ctrl-Alt-Delete sidder på en bil.

27. aug 2017 26

Kronik: Nordiske tiltag til gavn for elbiler på vej

24. aug 2017 12

SÅ var der endelig noget medvind!

Hans-Henrik Thomsen, True Cousins

Foto: Photos by Nico Som det blev beskrevet i forrige blog-indlæg via DRs WEBDOK, blev resultatet af årets første store dragrace begivenhed, DHB 2017, en suveræn førsteplads til Silver Bullitt og ...

Spørg Scientariet: Hvordan seriekobler man flowbatterier til elbiler?

En læser undrer sig over, hvordan man pumper væskerne i flowbatterier rundt, når de bliver seriekoblet. Kan man bruge den samme pumpe til alle cellerne? Det svarer DTU Energi på.

19. aug 2017