Sponseret indhold

Deltag i Ingeniøren briefing: Thure Ralfs og Comsol demonstrerer, hvordan digital modellering kan bruges i procesindustrien

Af TECH RELATIONS for Comsol

Thure Ralf og Comsol er tilbage på Ingeniøren til endnu en gennemgang af, hvordan man kan bruge et multifysisk simuleringssoftware - denne gang med fokus på procesindustrien.

Hastighed og kvalitet i opskalering og procesudvikling er afgørende for de førende danske virksomheders konkurrenceevne. Det gælder inden for vandbehandling, bio, pharma så vel som anden kemisk industri.

I arbejdet med at optimere udnyttelsen af ressourcer, udstyr og processer spiller simuleringer en større og større rolle. Her får du muligheden for at kigge ind i motorrummet på simuleringssoftwaret og få et unikt indblik.

Deltag i dette webinar og lær om:

Effektivisering af din proces ved brug af simuleringsværktøj
At foregribe flaskehalse og udfordringer gennem simuleringer
Demokratisering af testmiljøet, så flere ansatte kan lave simuleringer
Hands On brug af simuleringer i produktionsmiljøer

Hør Resolvent fortælle om, hvordan de bruger COMSOLs værktøj Multiphysics, til at optimere og problemknuse for virksomheder hver eneste dag. Gennem eksempler fra bl.a. Bavarian Nordic og Axens ser vi nærmere på, hvordan modellerne kan bruges til virtuelt at opskalere, ændre udstyr, eller opstarte processen under forskellige forhold.

Briefingen er arrangeret af COMSOL i samarbejde med INGENIØREN