Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Er det fup ?

Jeg har set en artikel om "Batteriser", som angiveligt kan forlænge batteriers levetid op til 800 % Som ingeniør vil man jo gerne vide, hvordan den slags skal kunne lade sig gøre, men det giver fabrikanten ingen informationer om. Er der nogen, der kan gennemskue det, eller som kender til sagen ?
Se arikel i Jyllands Posten:
http://jyllands-posten.dk/livsstil/digital...
og fabrikantens hjemmeside:
http://batteriser.com/

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Der er tale om en lille-bitte "boost" switch-mode regulator som holder spændingen konstant, så at sige ved at konvertere strøm til spænding.

Hvis belastningen f.eks trækker 10mA ved 1.5V, vil switch-mode regulatoren trække 15mA fra batteriet når dets spænding er faldet til 1.0V.

De fleste dimser pånær gammeldags glødelampe har efterhånden en eller anden form for switch-mode forsyning bygget ind allerede, så det er ret begrænset hvor stor gavn den kan gøre.

  • 2
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten