close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Se demonstration af virtuelle prototyper med multifysik-værktøj

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Se demonstration af virtuelle prototyper med multifysik-værktøj

Se webinar

Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.

Sponsor
Comsol

Multifysik-software er et effektivt redskab til at bygge og teste modeller til prototyper til alt fra højtalere til kraner og brændselsceller. Det optimerer arbejdet i hele virksomheden fra udviklingsafdelingen til salg.

Virtuelle modeller kan både bruges til at forstå, hvad der fysisk sker, når nye prototyper er under udvikling, og til at teste og afprøve de færdige produkter. Ved at udvikle gennem simulering kan du skære op til 80 procent af din udviklingstid og styrke videndelingen i organisationen. Dette webinar giver dig en introduktion til emnet med demonstrationer af anvendelsesmuligheder i softwaren.

Se dette webinar på 30 minutter for at lære mere om

  • Hvad kan en virtuel prototype?
  • Hvad der skal til for at udnytte multifysik?
  • Hvordan opbygges en multifysik model?
  • Hvordan kan det indgå i forretningsoptimering?

På webinaret vil du møde

Civilingeniør og direktør Thure Ralfs fra COMSOL præsenterer de muligheder, som multifysik-software tilbyder, og hvordan den virker i praksis.