close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. Newsletters and emails from Mediehuset Ingeniøren may contain marketing from marketing partners.

Christian Clausen

Christian Clausens billede

Kommentarer

Så venter vi bare

på at den første cyklist bliver klippet ved indkørslen til den nye holdeplads ved Herlev Hospital. Der er heldigvis kort til både hospital, kirke og bedemand.

21. apr 2017 15:10 Københavns buslinje 5A bliver udskiftet med lang, hurtigere gasbus

Re: "Skraldemænd" i rummet?

Det er ikke helt let, for man skal også se til at opsendelsen af disse "skaldemænd" ikke skaber mere skrot end de fjerner. Det letteste er at fjerne alle de store dele. Men, det er også dem der er lettest at overvåge og dermed undgå.

20. apr 2017 15:27 ESA: Behov for global indsats mod rumskrot

Re: Ensretning

Satteliters baner afhænger af hvad de skal bruges til. For geostationære satellitter giver det sig selv. Der er ensretning, givet af jordens omdrejningsretning. For andre satellitter, med mere eller mindre polære baner, gælder at hvis de skal mod nord, skal de også mod syd.

20. apr 2017 9:15 ESA: Behov for global indsats mod rumskrot

Re: Ejerregister.

Øh? I dag er det sådan at når folk anmelder et cykeltyveri opgiver de stelnummer samt ejeroplysninger. Hvis den stjålne cykel bliver fundet, kan politiet på grundlag af disse oplysninger returnere cyklen til den rette ejer. De kan returnere den til det rette forsikringsselskab. Forsikring...

10. apr 2017 9:46 Cyklistforbund: Kritik af RFID-chips er skudt over målet

Re: Hvilke bøde penge ?

Det sidste, jeg mente det sidste.

27. mar 2017 14:13 Fotovogne skal skiftes ud med stærekasser

Re: Hvilke bøde penge ?

Ingen - absolut ingen - af de dummebøder jeg har fået af Rigspolitiet er fra "farlige strækninger - det kan jeg sort på hvidt bevise med de bødeforelæg jeg desværre har måtte betale. Bemærk at der er en væsensforskel på "åbenlyst ingen fare" og "ingen åbenlys fare". Når du suser forbi er ...

27. mar 2017 14:05 Fotovogne skal skiftes ud med stærekasser

Re: Hvem får bødepengene?

Formålet med bøden er at mindske trafikulykker, så hvorfor ikke lade dem der overtræder reglerne betale for de ulykker de laver? Så enken skal betale for begravelsen af dem manden kørte ihjel. Det lyder meget rimeligt. Ironi og sarkasme kan forekomme.

27. mar 2017 12:56 Fotovogne skal skiftes ud med stærekasser

Re: Gør-det-selv

Jeg har gemt en af dem her http://www.lk-gps.com/e_productshow/?14-Wa... på min cykel. Ikke helt så integreret og brugervenlig som Sherlock, men en del billigere. Jeg har heldigvis ikke haft brug for den endnu.

23. mar 2017 10:05 Lokkecykler med GPS mindsker cykeltyverier i Holland

Re: Jeg skal understrege, at jeg

I så fald skal du være klar til at udvikle reservedele til 8-10 forskellige fabrikanters udstyr, ... Man skal slutte med een fabrikants udstyr, ens eget. Ja, det er svinedyrt. Men, det er det man betaler for ikke at vise rettidig omhu.

21. feb 2017 22:46 Kronik: Banedanmarks signalsystem ligner en ny it-skandale

Re: Jeg skal understrege, at jeg

Nu er det ikke de danske politikere, der har besluttet ERTMS. Det er en EU beslutning. Det er stadigvæk en politisk beslutning. Hvis ingen fortæller politikerene at de ikke kan få det de vil have, i den fart de vil have det. Så kommer de med krav der er dømt til at fejle. Danmark har l...

21. feb 2017 20:32 Kronik: Banedanmarks signalsystem ligner en ny it-skandale