Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Knud Høgh Knudsen

Knud Høgh Knudsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Var det sket for........

Kina eller Rusland så havde vi ikke hørt om det.

28. nov 2016 21:13Flere motorproblemer for USA’s nye superdestroyer

Der var en gang.....,..

........at man skulle gå foran disse nymodens automobiler med et rødt flag !!!!!!!! Er vi ikke lidt i samme boldgade med lyd til at skrække fodgængere væk fra kørebanen. Mage til hysteri findes vist kun i guds eget land.

16. nov 2016 21:07Ny amerikansk lov: El- og hybridbiler skal sige en lyd

Ikke første gang.

Så vidt jeg husker er det ikke mange år siden at Journalist Højskolen fik samme erfaring med udløsning af brandbekæmpelsen.

27. sep 2016 20:22Høj lyd smadrede harddiske i bank

Hvordan.....

får man den til at blive ved med at svinge?

26. sep 2016 21:14Fynboer tester kæmpe pendul, der skal stå midt i Svendborg

Plantede artikler

Fy føj da at videregive disse informationer sendt via Ritzau og helt ukritisk "Copy pasted" af redaktionen på JP som en nyhed. Den stinker langt væk.

29. jul 2016 11:59Nyt skattesmuthul på vej til solcelleejere

Forsvindingsnummer.

Mange glemmer vist at et russisk registret køretøj med missil affyringsrampe skyndsomst efter nedskydning flygtede tilbage over grænsen til Rusland, men den blev fotograferet på Ukrainsk jord inden. Bemærkelsesværdigt, at der manglede eet missil i rampen på de billeder der den gang blev vist i ve...

8. jun 2016 12:37Stump fra Buk-missil fundet ved nedskudt MH17

Billigt er ikke altid bedst.

Kære P-H. Der findes skam standard batteri typer for det meste håndværktøj af lødig kvalitet. Det kunne være at du skulle overveje ikke at købe værktøj efter kriteriet : Billigt i indkøb. At det så måske ikke altid kan betale sig at købe nye energikilder (jeg hader brugen af ordet batterier for ...

3. maj 2016 9:28Status: Lithium batterier i hus og have

Husk nu.....

......at det drejer sig ikke om udledning ved normal kørsel. Det dreje sig om at opfylde et opstillet test krav. Gør VW det så er de på sikker grund. Derfor er overskriften stærkt misvisende og nærmer sig Ekstra Bladets metodik. Det er ikke ing værdigt. Man kan altid drøfte om testbetingelserne e...

18. apr 2016 13:50Softwareopdaterede VW-dieselbiler sviner lige så meget som før

Re: Hvem betaler

Der er åbenbar nogle der er heldigere end mig. Kabel fra "gravsten" til huset "utæt": Køb nyt kabel 1.400 kr og bestil en entreprenør til at grave det ned under indkørslens flisebelægning. Det får man ikke lige for det når man vender lommeulden.

6. apr 2016 11:16Sort skærm for tusindvis af tv-kunder kommer bag på Yousee

Hvem betaler

Det lyder enkelt: Kunderne skal skifte "forældede og utætte kabler og stik". Samt måske et nyt fjernsyn. Har selv været igennem samme mølle: Regning: Min konto. Er det rimeligt at påføre ikke kyndige et brud på TV udsendelse som de ikke umiddelbart kan håndtere? Var det nogen der nævnte 4G ?

6. apr 2016 9:13Sort skærm for tusindvis af tv-kunder kommer bag på Yousee