Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Mads Wilson

Mads Wilson

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Hvad er strømforbrug og

Det korte svar er naturligvis batterier. Jeg kender ikke til de præcise tal, men kan lige høre Eivind om han ikke kan komme med nogle detaljer :)

26. jul 2019 15:40Elektrisk Turbopumpe

Re: Jeg syntes at huske, at man

Tankene skal tryksættes for at føde pumpen, men til et meget lavere tryk. Det er en af de store fordele ved pumper - man skal kun lave tankene så de kan holde til ganske få bars overtryk. Og derved sparer man enormt meget vægt pga. det mindre materiale i tankene.

26. jul 2019 15:39Elektrisk Turbopumpe

Re: Hvad kan man bruge en plastic

Der bliver udelukkende printet i plast fordi det er en hurtig og billig måde at få en prototype hvor man kan eksperimentere med den mekaniske udformning. Plast kan på ingen måde bruges i den endelige version. Det bliver formodenligt Inconel.

26. jul 2019 15:37Elektrisk Turbopumpe

Re: Er plast velegnet til LOX

Der bliver udelukkende printet i plast fordi det er en hurtig og billig måde at få en prototype hvor man kan eksperimentere med den mekaniske udformning. Plast kan på ingen måde bruges i den endelige version. Det bliver formodenligt Inconel.

24. jul 2019 20:25Elektrisk Turbopumpe

Re: Større eller mindre?

Hej Thomas, Som jeg også sagde i telefonen, så står der direkte i ministeriets egen meddelelse, at større opsendelser ikke fremover kan finde sted. Se citatet i artiklen - og dertil har jeg kontaktet pressesekretæren i ministeriet - som også står som kontaktperson på selve meddelsen - for at sik...

26. apr 2019 15:46Regeringen forbyder større danske raketopsendelser

Re: Større eller mindre?

Mads vil selv kommentere nærmere her. Og vi vil researche videre. Og en kommentar til artiklen helt overordnet, som vi også talte om i telefonen Thomas. Jeg synes det havde været klædeligt IKKE at gå sensationsvejen, når der nu faktisk ikke er nogen navngivne kilder der kan bekræfte at d...

25. apr 2019 19:03Regeringen forbyder større danske raketopsendelser

CS har bidraget en del i det

CS har bidraget en del i det forløb der har været med at en Tværministeriel arbejdsgruppe har udarbejdet den rapport med anbefalinger der nu er udkommet. Vi er i fuld gang med at nærlæse rapporten og regner naturligvis med at vi kan have et godt samarbejde med myndighederne i fremtiden som vi al...

25. apr 2019 14:33Regeringen forbyder større danske raketopsendelser

Re: Hej

Hej Morten, Det siger vi ikke nej til. Har givet kontooplysninger tidligere i tråden. /Wilson

27. mar 2019 11:07Motorhavari

Re: Kan I skifte til en Kubota af

Problemet med at skifte motor er at det jo er en waterjet - så alle dele i drivlinien skal passe sammen - gear osv. så det er ikke helt "bare lige" at skifte type.

27. mar 2019 11:07Motorhavari

Re: Her er der en som har stumper

Hej Rud, Det sætter vi stor pris på! Jeg kender ikke transportomkostninger endnu - men motoren er ikke så langt oppe i Norge så vi regner med det kan klares for et par tusinde kroner. Man kan overføre til CSS konto: Registreringsnummer: 2102 Kontonummer: 0713648507 Husk at skrive DSC motor på...

27. mar 2019 11:05Motorhavari