Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Henning E. Larsen

Henning E. Larsen

Kommentarer

Lavfrekvent lyd er der meget af når man kører i bil eller flyver

Når man f.eks. flyver eller kører i bil bliver man udsat for en masse lavfrekvente lyde og vibrationer. Det er med til at trætte kroppen, så lavfrekvent lyds effekt kender vi alle.

22. jul 2019 16:04Husker I støjplagede Bodil? Endelig har hun fået sin nattesøvn tilbage

Re: Rømning af kryds

Det behøver jo ikke være grønt i hele krydsningstiden. Det ville jeg godt nok være utryg ved. Det du foreslår er vel det som svarer til gult lys's funktion.

17. apr 2019 10:49Spørg Fagfolket: Hvorfor skal jeg trykke på en knap for at få grønt lys?

Stille vejr ved søen...

Interessant. I vindstille vej ved vandet har jeg ofte oplevet at man f.eks. kan høre folk tale sammen selv om de befinder sig i en båd så langt borte at man forventer ikke at kunne høre sådanne detaljer, men det kan man så alligevel. Det kan så skyldes koldt luftlag over vandet - positiv temperat...

20. feb 2019 10:26Spørg Fagfolket: Hvilken indvirkning har vinden på udbredelsen af lydsignaler?

Re: Analyse af billedet

og borepatronen har skabet malingen af "over" det store hul - set før i andre sammenhænge:-)

6. sep 2018 16:45Russisk mistanke: ISS-astronauter har saboteret rumkapsel

Re: Konfliktlån

>>Hvad vil reduceret kontingent sige? Reduceret? men der står også: "Ved konfliktunderstøttelse udbetaler IDA et beløb til medlemmet, mens konflikten står på, og derefter vil medlemmet modtage et forhøjet kontingent." Hvordan skal det forstås?

16. mar 2018 9:10Lockout: Sådan er IDA-medlemmer stillet

Re: Mon rotterne kan mærke frekvensbåndet fra fælderne

..mest sandsynligt er det at de kan høre lyde fra elektronikken. Spoler og keramiske kondensatorer vibrerer når de udsættes for varierende strøm og spænding. Henholdsvis elektromagnetisk kraft og piezo elektrisk kraft.

3. okt 2017 11:48Rotter forpurrer Københavns intelligente revolution

Accepter det som det er

Når pendulet blever påviket af andet end coriolis- og tyngdekraft så opfører det sig derefter - det afspejler naturens egenskaber. Det har også en charme at observere disse vekselvirkningers indbyrdes størrelse. Men indrømmet - den ideele verden er smuk men nogen gange svær at opnå,

26. jul 2017 15:33Appel til ing.dk læsere: Hvordan optimerer vi Foucault-pendulet?

Re: Barometrisk tryksensor og G kraft

Ved nærmere eftertanke er sensor muligvis allerede designet med henblik på at være ufølsom for vibrationer og dermed G kræfter: Hvis der f.eks. er to membraner, som er placeret med parallelle bevægelsesakser, men som har modsat rettede tryk følsomheds retning vil vibrationer - i hvertfald til fø...

16. maj 2017 19:55GPS-print til Nexø II

Re: Barometrisk tryksensor og G kraft

jeg ville skrive til fabrikanten: (http://www.te.com/usa-en/customer-support/...). De vil helt sikkert synes det er spændende at deres sensor skal sendes afsted med en raket.

3. maj 2017 13:50GPS-print til Nexø II

Barometrisk tryksensor og G kraft

Min umiddelbare tanke er at tryksensor skal sidde så G kraften er vinkelret på målemembranens bevægelsesakse for at få mindst fejlvisning - men det har I sikkert tænkt over.

3. maj 2017 9:52GPS-print til Nexø II