Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Martin Zacho

Martin Zacho

Kommentarer

Re: Er det nok kun at se på

Fordi True Energy ved hvornår strømmen er billigst og grønnest på timebasis Vil tillade mig at tror at det får samme udbredelse som valg af elleverandør.

13. aug 2019 15:49Minister: Ladestandere skal være obligatoriske ved nye, større byggerier

Re: Er det nok kun at se på

Smart styring findes allerede. Vi benytter f.eks. True Energy appen. Hvorfor benytte en App, når det eksisterer direkte i de fleste elbiler i forvejen? Den er måske ikke helt så smart, men på min elbil, kan jeg da indsætte hvornår jeg skal afsted og hvornår der er/forventes billigere el.

13. aug 2019 14:31Minister: Ladestandere skal være obligatoriske ved nye, større byggerier

Re: Er det nok kun at se på

Ville det ikke være ide, at indsætte et krav om solceller ved samme lejlighed, så elnettet ikke skal udbygges. Nej, da der oftest lades, når solceller ikke længere giver nogen væsentlig effekt.

13. aug 2019 12:46Minister: Ladestandere skal være obligatoriske ved nye, større byggerier

Re: Esbjerg, der var første by

Der burde være nogle standarder for det her. Standarder kommer altid på bagkanten :)

1. aug 2019 14:21Gadelys smadret af lyn i Kolding: Følsomme LED-armaturer sidder meget tæt

Re: Haha. Praktisk Tesla

Så er der kun Berlingo Kango lignende mini varebiler tilbage, som kan fås elektriske. Hvad med en Vito? https://www.mercedes-benz.com/en/mercedes-...

21. jun 2019 9:08Svensk Youtube-stjerne bygger Tesla Model 3 om til en pickup

Det er jo ikke en brint der brænder.

...orange stikflammer. Så er det kulbrinter og ikke brint, der brænder. Det kan selvfølgelig være brint, der har startet showet, men benzindampe giver også en glimrende eksplosion. Det giver både sort røg og orange flammer.

18. jun 2019 8:49Efter norsk eksplosion: Hvor farligt er brint som brændstof til biler?

Re: Antænding og udluftning

Forhåbentlig undersøger de også hvorfor der kunne hobes så meget brint op at det kunne give en eksplosion. Ville nok afslutte sætningen med: "...kunne give en så stor eksplosion." Som Baldur skriver, så starter koncentrationen altid ved 100% :) Men der skulle helst være en detektion af u...

18. jun 2019 8:39Efterforskning: Lækage var grund til eksplosion på norsk brint-tankstation

Re: Hvad er solid state batterier

En fast elektrolyt I litiumbatterier vil løst eller mindske to væsentlige problemer : 1) Dele af de flydende elektrolyter koger omkring 85 grader. Det giver øget tryk og brandfarlige gasser undslipper cellen ved opvarmning. 2) den faste elektrolyt vil mindske risikoen for at cellen kan kortslutte...

13. jun 2019 21:19Toyota vil vise solid-state-batterier til elbiler næste år

Re: 60c fremløb

Er det ikke at gå for tæt på kanten, til ordenlig legionella beskyttelse? Der er vel ikke noget i vejen for at have en varmepatron i varmebeholderen til at give 10 graders opvarmning? Hvorfor forhøje fremløbstemperatur kontinuert på grund af noget, der kun er nødvendigt i kortere perioder?

7. jun 2019 10:36Uden dyre varmepumper: Datacenter skal levere overskudsvarme direkte til Aalborgs fjernvarmenet

Re: Grøn elektrificering betinget

Handelskrigen mellem Kina og USA raser, Kina og Rusland har indledt et nyt varmt samarbejde, for at danne modvægt til Trumps konfrontationspolitik, og EU står endnu relativt neutral i forhold til USAs konflikter. Måske netop selvsamme handelskrig vil sætte gang i at produktionen af de pågæ...

6. jun 2019 13:05Elbiler udgør under én procent af danske personbiler