Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Steen Schütt

Steen Schütt

Kommentarer

Re: Ifølge CIA factbook bruger

Fair nok, Flemming. Mit svar var nu mest ment en smule sarkastisk, men denne mekanisme var jeg ikke klar over. Vil det så sige, at når kassen er fuld, bygges der per automatik en ny forbindelse?

29. jan 2015 15:47Skagerak-kabel giver norsk rekord-elproduktion

Re: Ifølge CIA factbook bruger

Atter et tjaa. Når norske boliger er elopvarmede, skal det give et stort elforbrug. Når mange norske boliger har elvarme i indkørsler og i tagrender for at fjerne sne, skal det give et endnu større elforbrug. Men det kan de da bare lade være med og så eksportere elektriciteten til Danmark, når a...

29. jan 2015 14:22Skagerak-kabel giver norsk rekord-elproduktion

Re: BatteriNorge

Tja, lige nu kan vi altså hente 1,7 GW, så der er da et stykke vej endnu.

29. jan 2015 13:41Skagerak-kabel giver norsk rekord-elproduktion

Desværre vil EU ødelægge det hele.

Lige så lidt som man kunne købe toldfrit ombord på Storebæltsfærgerne er Fehmern Bælt ikke toldfrit. Men dagen idag taget i betragtning, må Thorning kunne gøre noget ved det, når hun tiltræder i Bruxelles.

1. apr 2014 9:28Flyt grænsehandlen til Femern

Sporskifte?

Uden at have læst indlæggene i ÅS eller hørt Østjyllands Radio siger min logik mig, at det ikke kan være et forkert stillet sporskifte. Når toget kommer fra Grenå skal det jo bare fortsætte ligeud gennem Århus H mod Odder. Enten en lokoføreren fysisk gået ud af toget og hen til den anden ende af...

11. dec 2012 9:12DSB-tog kørte den forkerte vej ud af Aarhus Hovedbanegård

Godt kamufleret partsindlæg

Nu skal man jo lige læse, at Lars Aagaard er adm. direktør i Dansk Energi. Det er derfor ikke de manglende betalinger til statskassen, han er bange for men nærmere hans medlemmers manglende indtægter på netdrift. Det kan man mene om, hvad man vil, men jo flere anlæg, der etableres, jo færre penge...

1. jun 2012 12:06Afgiftsfri solstrøm slår bunden ud af statskassen

KVDR3...

kaldes også den studieforlængende faktor på diverse stærkstrømsstudier:-)

16. maj 2012 14:34Et givent ampere forbrug omregnet til kW

Læreplads

Nogle af ovenstående indlæg får mig til at ihukomme Preben Kristensens parodi på dronning Margrethe, der udtaler "Det er sørme svært at skaffe en læreplads til drengene"

17. apr 2012 11:47Minister: Alle studerende skal i praktik

LPB

... er betegnelsen for lufthavnen, men ret beset ligger lufthavnen i El Alto i 4.000 meters højde ca. 400 meter højere end La Paz. AAR er jo også Århus Lufthavn, selvom den jo ikke ligger i Århus(!)

17. apr 2012 11:34Se luftens bamse få en højder